ASP.NET - VB - Rendrování – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET - VB - Rendrování – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET - VB - Rendrování – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 7. 2008   #1
-
0
-

ČUS

mám ASP.NET stránku a v ní mám panel + image + text, a rendruje to tohle:

 <div id="Panel001" class="Panel001">


<img id="Logo" class="Logo" src="Logo.png" style="border-width:0px;" />
<span id="DateTimeText01" class="DateTimeText01">Todays date: 19.7.2008</span>

</div>


Vše by bylo OK, až na to style="border ... " . Přesně tohle mám i v CSS, tak proč to tam je???? jak se toho zbavit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
19. 7. 2008   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel : Možná jsi změnil (rozuměj, explicitně nastavil třeba na defaultní hodnotu) vlastnost BorderWidth u toho obrázku, to se pak projeví ve výsledném kódu attributem style a nebo attributem border (v závislosti na klientské aplikaci).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 7. 2008   #3
-
0
-

Já mám <asp:Image id="Logo" cssclass="Logo" imageurl="Logo.png" runat="server" />

a v CSS:

.Logo
{
position: absolute;
top: 0px;
left: 0px;
width: 300px;
height: 80px;
border: 0px;
}

nic jinýho. A to style="border-wi ... tam je furt a nechce to zmizet

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
19. 7. 2008   #4
-
0
-

Nejsem si jistej, jestli se s tím dá něco udělat. Jedině filtrovat výstpuní kód, ale to za to nestojí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý