Problém z dedičnostou – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém z dedičnostou – .NET – Fórum – Programujte.comProblém z dedičnostou – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
19. 7. 2008   #1
-
0
-

Zdravým .
Mám problém z dedičnostou .Chel by som aby mi napísalo text z jedného textboxu do druhého textBoxu ale ten druhý textBox je v Form2 (Ako že mám vytvoerné form1 a form2 )
Obydva textBoxi maju Modifiers : Internal
Vo form2 som napísal príkaz :

profil.Text = Form1.Player.Text

Ale nejde mi to :(
A ked napíšem v Form1 príkaz
Menu Menu = new Menu();

Menu.Show();
Menu.MenoHraca.Text = "Vytaj v hre " + Profil.Text;
Menu.Profil.Text = Player.text;

Tak to ide ale príkaz :
Menu.Profil.Text = Player.text;

prebehne ako poslední ked sa načitáva Form2 .A to nechcem .
Neviete mi niekto pomôcť ?
Za radu dakujem
P.S.
Neviem či som dal dobrý názov pre toto vlákno ak ne tak sa ospravedlnujem moderátorom .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
zonda0
Stálý člen
19. 7. 2008   #2
-
0
-

Dík už nemusíte prišiel som na to a to tak že som v Form 1 vložil aj tie ostatné príkazi čo som chcel dať do Form 2 pri load a dal som všetkým Modifiers : Internal
A ide mi to :P .Prosím moderátov lock .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
mephi0
Expert
19. 7. 2008   #3
-
0
-

Ak môžem poradiť, tak dodržuj zapúzdrenie. Sprístupniť celý TextBox, alebo čo tam máš netreba. Vytvor vo svojom forme vlastnosť napr. :



{
//...
public string PlayerName
{
get {return player.text;}
}
//...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
19. 7. 2008   #4
-
0
-

zonda: mephi ma pravdu, toto je ovela lepsie a prehladnejsie…

btw. uz si si opravil tu svoju hru? :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.6.–
zonda0
Stálý člen
19. 7. 2008   #5
-
0
-

hej a teraz idem urobit taku veščiu a náročnejšiu na grafiku a aj na programovanie .Lebo táto bola taká ľahká .Iba tie profili boli ťažké .Aspoň pre mna :P .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 127 hostů

Podobná vlákna

Problém v C++ — založil Honza

Problem — založil Pavel

Problém — založil Trumpetka

Problem s VS C# — založil Mrakoplas

Problem s < a > — založil 7raul

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý