Cyklus + pole – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cyklus + pole – PHP – Fórum – Programujte.comCyklus + pole – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JannyM0
Návštěvník
20. 7. 2008   #1
-
0
-

Prosim vie mi nieto poradit preco mi to nefunguje.
Na zaciatku suboru mam premene $tpid[0] az $tpid[19] a chcem ich dostat do pola $tpid.

$i=0;
while ($i<20)
{
$tpid[$i] = $tpid_[$i];
$i++;
}

vopred diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.90.–
Reklama
Reklama
Akacko0
Návštěvník
20. 7. 2008   #2
-
0
-

To JannyM : tak ted ti nerozumim...
Na zaciatku suboru mam premene $tpid[0] az $tpid[19]
nejsou promenne, ale pole
a chcem ich dostat do pola $tpid.
uz je tam mas

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
JannyM0
Návštěvník
20. 7. 2008   #3
-
0
-

To Akacko : nemam ked dam print_r ($tpid) vypise mi
Array ( [0] => [1] => [2] => [3] => [4] => [5] => [6] => [7] => [8] => [9] => [10] => [11] => [12] => [13] => [14] => [15] => [16] => [17] => [18] => [19] => )
a pritom mam v kazdej premenej hodnotu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.90.–
JannyM0
Návštěvník
20. 7. 2008   #4
-
0
-

aby som to upresnil bo som si vsimol ze som to tam napisal zle premene su $tpid_[0] az $tpid_[19] a tie chcem dostat do pola $tpid

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.90.–
Akacko0
Návštěvník
20. 7. 2008   #5
-
0
-

To JannyM :
tak potom do tech promennych asi nic neukladas. Jeste mi do hlavy nejde tento radek kodu

$tpid[$i] = $tpid_[$i]; 
o poli $tpid_ jsi se nikde nezminil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
JannyM0
Návštěvník
20. 7. 2008   #6
-
0
-

$tpid_0 = $_REQUEST["tpid_0"]; $tpid_1 = $_REQUEST["tpid_1"]; $tpid_2 = $_REQUEST["tpid_2"]; $tpid_3 = $_REQUEST["tpid_3"]; $tpid_4 = $_REQUEST["tpid_4"];
$tpid_5 = $_REQUEST["tpid_5"]; $tpid_6 = $_REQUEST["tpid_6"]; $tpid_7 = $_REQUEST["tpid_7"]; $tpid_8 = $_REQUEST["tpid_8"]; $tpid_9 = $_REQUEST["tpid_9"];
$tpid_10 = $_REQUEST["tpid_10"]; $tpid_11 = $_REQUEST["tpid_11"]; $tpid_12 = $_REQUEST["tpid_12"]; $tpid_13 = $_REQUEST["tpid_13"]; $tpid_14 = $_REQUEST["tpid_14"];
$tpid_15 = $_REQUEST["tpid_15"]; $tpid_16 = $_REQUEST["tpid_16"]; $tpid_17 = $_REQUEST["tpid_17"]; $tpid_18 = $_REQUEST["tpid_18"]; $tpid_19 = $_REQUEST["tpid_19"];

$i=0;
while ($i<20)
{
$tpid[$i] = $tpid_[$i];
$i++;
}

print_r ($tpid);

ten riadok by mal vlozit do pola $tpid s klucom 1 premenu tpid_['1']

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.90.–
Akacko0
Návštěvník
20. 7. 2008   #7
-
0
-

Tak mezi $tpid_0 a $tpid_[0] je obrovsky rozdil. Zkus toto:

$i=0;

while ($i<20)
{
$var = "tpid_" . $i;
$tpid[$i] = $$var;
$i++;
}


EDIT: a to silene vkladani na zacatku bych resil taktez cyklem a do pole, ne do promennych.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
JannyM0
Návštěvník
20. 7. 2008   #8
-
0
-

To Akacko : super diky moc facha

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.90.–
JannyM0
Návštěvník
20. 7. 2008   #9
-
0
-

To Akacko : a este taka otazocka $$var preco su tam dva $$

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.90.–
Akacko0
Návštěvník
20. 7. 2008   #10
-
0
-

To JannyM :
Protoze nad tim jsem vytvoril nazev promenne

$var = "tpid_" . $i;
a pote jsem vytvoril promennou, jejiz nazev je ulozeny v promenne $var
$tpid[$i] = $$var;
Proto je tam $$

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
Arg0
Duch
21. 7. 2008   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.185.–
JannyM0
Návštěvník
22. 7. 2008   #12
-
0
-

Urcite zajima a super je ze som to aj pochopil diky zasa o krok blizsie k tomu sa stat programatorom

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

Podobná vlákna

Cyklus FOR vs. Pole? — založil DJ_Rabbit

C++ Cyklus datového pole — založil xgame

Cyklus for — založil vojta

Cyklus — založil Mike

Cyklus — založil Jan Burant

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý