Python Challenge – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Python Challenge – Python – Fórum – Programujte.comPython Challenge – Python – Fórum – Programujte.com

 

Enuyvatar0
Newbie
23. 2. 2006   #1
-
0
-

Fakt good stránka. Len som nepochopil ten 1. level. Jednoducho stačilo vypočítat 2 na 38. To som mal akože v Pythone? O to šlo?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Farundel0
Super člen
23. 2. 2006   #2
-
0
-

Staci se mrknout na titulek toho levelu: "warming up"...to byla takova jenom zahrivacka, aby podle vsichni pochopili, jak se vzdycky postupuje do dalsiho levlu (pomoci URL)...

jinak bych obtiznost souteze neposuzoval podle obtiznosti nulteho levelu...nevim, jak na tom se znalostma pythonu ses, ale ja jsem se mockrat pekne zapotil pri reseni :o) diky bohu za ty hints co tam jsou, protoze mi jsou obcas dost uzitecny...ale libi se mi, ze tam nikde nenajdes zadnej spoiler - maximalne tam trochu napovi, ale neni tam na foru ani radek zdrojovyho kodu...na vsechny konkretni veci si clovek musi prijit sam, napovidaji mu akorat ty hadanky :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
geon0
Grafoman
23. 2. 2006   #3
-
0
-

jo a taky je to takový základní síto na ty, co o umocňování nikdy neslyšeli ;-) A level 3 je taky takový hezký sítko ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
23. 2. 2006   #4
-
0
-

2geon: myslis maly pismenko se tremi velkymi brasky po stranach? :o) ani nemluv...to jsem se zapotil :o) ale byl to jeden ze zatim nejuzitecnejsich levelu...protoze to, co jsem tam pouzil, je hodne mocnej nastroj hlavne v unixech a takhle jsem byl "donucenej" pochopit, jak to funguje, takze priste az neco takovyho budu muset pouzit, tak uz nebudu tak zmatenej :o) minimalne budu vedet kde hledat...

a vo tom to je ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Farundel0
Super člen
10. 3. 2006   #5
-
0
-

2blujacker: myslis kam dat vysledek toho ukolu? no, zpusob, jak se dostat o level vyse je stejny, jako u predchozich levelu...to se behem cely hry skoro nemeni...

(odepisuju ti sem, protoze tohle je mistnost specialne pro python challenge)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #6
-
0
-

sorry, že se ptám,alr já na to stále ještě nemohu prijit na to, co se mam delat s tim textem co je v pythonchallenge ukol 2.
Jy npmqrc tgk, am qc hc lynqylm t nwrfml afyjjlcec simj 2, yjc lcahyns am qc ky bcjyr q rgk qrpgle.kyicrápylq()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Farundel0
Super člen
11. 3. 2006   #7
-
0
-

Ty dsliac kyicrpylq hc hclmk hcbly x kmxlmqrg, hyi bcqgdpmtyr rcl rcvr. Pmpyblc qg npcarg am ryk ngqms. Ncam ly xnsqmz xc ryifjc hc rm lchhcblmbsqqg lc? Pmpyblc qg npcarg rs tcrs, ircpms hqg xgqiyj. V lg hc lynmtcby, am kyq bcjyr byj.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Jakub Voj??ek
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #8
-
0
-

yxlc lctgk hyi byj,rcl npmepyk am rm twpyzg qck qg lynqyj yjc byj lctgk am byjj npmqrc.kmhc xlyjmqr ylejgarglw hc kma kyjy.qjmtm "qnmgjcp" qck lyqcj tc qjtlgis hclmk hyim lypyxlgi, ryixc lcpmxskgk tcrc ytmgb jmmigle dmp qnmgjcpq:(lm lga.hc rm fcxiw rm nwrfml afyjjclec, yjc ly kc kma rcxiw.bgi

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
11. 3. 2006   #9
-
0
-

Protože druhý level je fakt super cvičení na logiku, seznamy nebo slovníky a myslím, že to tak složitý pro tebe nebude, že to pro tebe bude výzva, pomohu s překladem:

Now apply on the url znamená abys to co jsi z?ískal (kod) aplikoval (podobný jako tady, když si čteš "zaheslované" cizý zprávy)) na url adresu posledního levelu (tedy nultýho). A to co ti vyjde, s tím udělej to, co ti radí v nultém levelu pod obrazovkou ;-).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #10
-
0
-

geon napsal:

Now apply on the url znamená, abys to, co jsi získal (kod), aplikoval...



Tím kód myslíš to, co jsem získal z toho textu pod levelem 1? A "avoid spoilers" znamená abych nehleděl na mezery?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
11. 3. 2006   #11
-
0
-

ne a ne :-)

tim kod myslim ten program, co jsi ziskal pri ?e?en? levelu 1

t?m avoid spoilers mysl?me my v?ichni, "nepodv?d?t" ve v?ech v?znamech toho slova smyslu - aby, kdy? n?komu napov?d?? jsi ned?val p??m? odpov?di, ale taky abys takov? p??m? odpov?di nevyhleded?val c?len? ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
11. 3. 2006   #12
-
0
-

Použij algoritmus, který jsi udělal na adresu. Vždyť on ti to geon i řekl, teď koukám... "... podobně jako tady, když si čteš "zaheslované" cizí zprávy...".

Troufám si říct, že se ale trochu spletl a když mluvil o adrese posledního levelu, nemyslel tím level nultý.

Jinak avoid looking for spoilers == nepodváděj (nehledej na Internetu hotová řešení úloh).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #13
-
0
-

Já to pořád nechápu. Tím program myslíš skript? Zkoušel jsem tam vložit ten text.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
11. 3. 2006   #14
-
0
-

Farundel: jasný, spletl jsem se: poslední level je první (v tomto případě) ;-)

Ano, program je script. To jsou skoro synonyma.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #15
-
0
-

Nj, to bude problém, já to řešil takovým zvláštním způsobem, takže to asi nebude nefungovat.
...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Farundel0
Super člen
11. 3. 2006   #16
-
0
-

Dokazal si rozlustit zasifrovany zpravy tady? dokazal jsi rozlustit text pod obrazkem prvniho ukolu? jestli jo, pak mas zpusob, jak ten ukol dokoncit...jeste jednou si precti poradne, jak ti geon prelozil a vysvetlil text, ktery jsi rozsifroval...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #17
-
0
-

včechno jsem dokázal přeložit tím programem , ale porad nechapu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
11. 3. 2006   #18
-
0
-

Blujacker napsal:

nj, to bude probl?m, j? to ?e?il takov?m zvl??tn?m způsobem, tak?e to asi nebude nefungovat.
...



Fakt? Fakt jsi to d?lal ru?n?? Heh, no tak to kdybych v?d?l, tak jsem ml?el jako hrob. U? ne?eknu ani slovo! Zkus to pozdji, a? toho bude? v?d?t o Pythonu a *angli?tin?* v?ce, jestli tedy bude? m?t tu trp?livost, ?as a chu?.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #19
-
0
-

Řešil jsem to programem samozřejmě. Nejsem vůl; myslel jsem, že tam mám vložit skript, ale já jsem ho udělal zase pomocí Tkinteru a trochu sem tam přidal nějaké funkce...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
11. 3. 2006   #20
-
0
-

jo, ten program sem radši nedávej, jednak si myslím, že to bude zase ;-) hrůůůůůůůůůůůůůůůůza a jednak by to byl spoiler, protože tam je ukryté řešení prvního levelu. Jinak ale fakt nechápu, v čem máš problém, všechno jsme ti řekli, dokonce víc, než je třeba....

Myslím si, že nečteš pozorně vše, co je ti říkáno, a nepřemýšlíš dost o tom.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
geon0
Grafoman
11. 3. 2006   #21
-
0
-

Jen pro po??dek (proto?e to ji? jednou bylo v jin?m t?matu), pro ty, co sem zav?taj? c?len? nebo i n?hodou:

Pythochallenge je n?vykov?, na to pozor. Ale taky je dost t??k?. ??m v??e, t?m v?ce. Bez angli?tiny to nep?jde. Pokud by se n?hodou zde rozvinula diskuze na toto t?ma, upozor?uji v?echny, ?e i zde plat? pravidla http://www.pythonchallenge.com/forums/viewtopic.php?t=2&sid=8fa2a3f63a9a03d6212004a54f04be11

Krom? jin?ho z?kaz p??m?ho jmenov?n? ?e?en? nebo n?pomocn?ch modul?. Dovoleny jsou jen jaksi sm?rovky, ukazatele, "vyh?bav? odpov?di" kudy se vydat nebo nevydat. Pro? takov? p??sn? pravidla? C?lem pythonchallenge nen? jen zvl?danout levely, ale taky se po cest? ne?emu p?iu?it a nau?it se myslet, kombinovat. Neberte tuto radost ?i starost nikomu. Kdy? n?co v?te, neznamen?, ?e to mus?te ??ct. A kdy? na to n?kdo nem?, tak na to nebude m?t, ani kdy? mu ?eknete pln? ?e?en?. T?m ho programovat nenau??te a nov? level mu nebude k ni?emu, proto?e je v?t?inou te??? ne? p?edchoz?, tak?e bude po v?s po?adovat dal?? hotov? ?e?en? ....

Je?t? jednou ??k?m pro v?echny z?jemce - nen? to lehk? a nebu?te na?tvan?, kdy? budete dost?vat nep??m? odpov?di.

Use what you did learned in first (not null) level:
Tyic epyrsjshg ic xtjyblsrg nptlgfm jctcjs ;-) Ny uuu.nw.ax cvgqrshc ryzsjiy acqiwaf nmimpgrcjs nwrfm
lafyjjclec. Pmisb afacq, xyngq qc ryk. Tm njyrg npm tqcaflw, lchcl npm rczc. Jkclm hc nwax y fcqjm hc
fcqjm. Hmblc xbyps.

Mnoho zdaru!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Voj??ek
~ Moderátor
0
Grafoman
11. 3. 2006   #22
-
0
-

mke!,mlm qc rm kcjm nmsxgr hclmk ly ayqr y lc ly acjms spj.sx rm kyk .bgi xy rpncjgtmqr!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
11. 3. 2006   #23
-
0
-

;-)

Hele a to je schválně ta hrubka ve tvém sloganu:
Python forewer!?

http://www.google.com/search?q=python+forewer&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:cs-CZ:official :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
11. 3. 2006   #24
-
0
-

2Blujacker: ja presne tohle puvodne v jednom postu napsal, ale pak jsem si rekl, ze nechci aby to nekdo bral jako moc velky napovidani, ze uz jsme napovedeli dost...je fakt ze ta veta a v ni zkratka URL je zrovna v tomhle pripade dost nestastne napsana...

jinak preju hodne zdaru no...python challenge je fakt neskutecne navykova a jak geon spravne rika silene tezka a to vubec neni zadny prehaneni...
od druhyho levelu uz to chce fakt hledat a studovat...manualy, how-to, dokumentaci...

2geon: a kdyz uz jsme u podpisu - v tvym je taky schvalne chyba? [url=http://pravidla.cz/hledej.php?qr=v%FDjimka];o)[/url]

uz kdyz jsem sem prisel prvne, tak me obe ty chybky zarazily, ale nechtel jsem bejt za hnidopicha, ale ted mi to nedalo ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
12. 3. 2006   #25
-
0
-

geon napsal:

;-)

Hele a to je schválně ta hrubka ve tvém sloganu:
Python forewer!?



promiň, že se ptám, ale co je v něm za hrubku??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
12. 3. 2006   #26
-
0
-

No, Python asi ne, že by forever? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
19. 3. 2006   #27
-
0
-

Lidi jsem jedinej, kdo si po prekonani levelu v python challenge a zpetnem prohlednuti ruznych moznosti reseni pripada jako totalni pako? :o/ mam dojem, ze vzdycky vsechno programuju s eleganci drevorubce, kterej fusuje do brouseni diamantu :o) fakt mi je vzdycky hanba kdyz si prohlidnu ty nadherny reseni vyuzivajici python na 100% :o/
furt premejslim jestli to je moc spatne a kde je chyba...mozna to je tim, ze jsem porad trochu zvyklej na cecko, ktery ficurky pythonu nema (a nepotrebuje abych byl spravedlivej)...holt asi se budu python ucit jeste hodne moc dlouho, nez ho budu umet ovladat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Farundel0
Super člen
20. 3. 2006   #28
-
0
-

Ufff...cely odpoledne az doted jsem se s tim mordoval, ale nakonec jsem to zvladnul - level 12 hotov! :o)
a ze to byla zase nakladacka na nervy...opet to ale, kdyz se na ten ukol divam zpetne, nebylo nejak tezky :o) vsechno je to o pochopeni napoved...

tak...a ted co s tema dvema pisemkama, co zitra pisu a na ktery se, chudery, nedostalo :o)))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
geon0
Grafoman
21. 3. 2006   #29
-
0
-

:cigo:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
geon0
Grafoman
21. 3. 2006   #30
-
0
-

Farundel napsal:

2geon: a kdyz uz jsme u podpisu - v tvym je taky schvalne chyba? [url=http://pravidla.cz/hledej.php?qr=v%FDjimka];o)[/url]


jo, to bylo schválně, to byla jedna z těch víjimek :D

Jen pro připomenutí: můj minulý podpis zněl: Vyjímka je pravidlo. A někdy jsem ještě přidával: Rekurzivní. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
21. 3. 2006   #31
-
0
-

Aha, ten hlubsi vyznam toho podpisu mi nejak nedosel ;o)

jinak ted jsem udelal 13 level a musim priznat, ze celkem nahodou...ziskal jsem ***-***** a myslel jsem si, ze s tim budu muset jeste neco provadet, ne ze bude stacit jenom ... (ti, kdo udelali, pochopi :o)) trochu mi ten vysledek prisel nejednoznacnej - vzdycky predtim uz bylo tak nejak jasny, kdy jsem u konce levelu, ale ted to tak myslim nebylo...
uz jsem si rikal, ze toho "tipovani" URL necham, ale nakonec jsem si rek "tak teda jeste zkusim tohle, ale je mi jasny, ze to nebude ono" a helemese - 14 level :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Farundel0
Super člen
23. 3. 2006   #32
-
0
-

Chachachaaa! Prave jsem dokoncil level 14! Delal jsem ho dva dny :o)

tentokrat nebylo nejtezsi prijit na to, co chce autor hadankama rict, ale naprogramovat to...no, vlastne to mozna ani tezky nebylo, jenom jsem do toho sel moc hrrr a chtel udelat vsechno najednou a to samozrejme neslo :o)
tak jsem si dneska ve skole pekne v klidku na papir rozvrhnul hlavni cast programu, doma pak jenom poupravil nektery drobny chybky a bylo to :o)

ten clovek, co vymysli ukoly do ty souteze musi bejt proste genialni...

jinak jsem tu s geonem sam kdo tu soutez dela? lidi fakt si to zkuste, ja kdyz jsem s ni zacinal, tak jsem python znal jenom asi tyden a za tech 14 levelu jsem o nem zjistil veci, ktery jsem vubec netusil, ze dovede...a hlavne - ze je dovede jednoduse...fakt tu soutez doporucuju, hodne se pri ni naucite.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Vítězslav Titl0
Stálý člen
23. 3. 2006   #33
-
0
-

sám nejsi :)) neboj:))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
Farundel0
Super člen
23. 3. 2006   #34
-
0
-

ja vim, ze nejsem sam, to byla spis otazka k vyprovokovani, aby se priznali vsichni, kdo se s tim taky radi trapi a aby se zapsali do [url=http://www.py.cz/PythonChallenge]zebricku[/url]...

EDIT: level 15 vyresen :o) to bylo asi nejrychlejsi reseni zatim :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Farundel0
Super člen
24. 3. 2006   #35
-
0
-

Potreboval bych trosku pomoct s 16. levelem...

za dulezite povazuju cislo 195, takze jsem z neho vychazel a dostal jsem s jeho pouzitim k poctu 480 (myslim ze se o nem zminili i ve foru, takze tenhle predpoklad je myslim spravny)
problem je ale v tom, ze nevim co s tim - nedokazu si vyvodit z napovedy "let me get this straight", jak presne mam postupovat dal...ve foru se to vsechno toci kolem toho slovicka straight, jenze ono ani zdaleka nema jeden vyznam - vzhledem k tomu obrazku by jich dokonce pripadalo v uvahu i nekolik - primo, rovne, usporadane...anglicky umim myslim docela slusne, ale tady si opravdu nevim moc rady :o(

muze me nekdo prosim trosku nakopnout? z napoved na foru jsem nic moc nepochopil...dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Farundel0
Super člen
24. 3. 2006   #36
-
0
-

Diky za odpoved,
to s tim srovnanim do lajny me samozrejme napadlo, ale nejak blize jsem to nezkoumal, protoze jsem si nebyl jistej, co bych delal s radou stejnych "vyraznych veci" v rade...no ted me ale neco napadlo, tak to zkusim a uvidim, ale pokud to bude ono, tak to asi bude hrozne necitelny...
no nic, jsem na konci s napady, tak to musim vyzkouset...uz nejednou byla resenim zdanliva hloupost :o)

EDIT: eh tak to byla kravina co me napadlo :o) ale ted me napadla druha, prirozenejsi vec, tak vyzkousim jeste tu...

EDIT 2: ach jo, porad nic, zadnej smysluplnej vysledek (a vlastne ani nic, coby se za vysledek alespon trosku dalo povazovat) :o( asi si od toho budu muset dat na chvili pokoj, treba me pak neco napadne, protoze to neni mozny, aby to bylo neco slozityho...musi mi porad unikat zakladni myslenka :o( zkousel jsem nejak srovnat "vyrazne veci", ale k nicemu jsem se nedostal...uffff

EDIT 3: diky moc za pomoc :o)
myslenku jsem mel sice celkem spravnou, ale provedl jsem ji spatne...teprv dneska jsem si prohlidnul radky toho obrazku cely a pozorne a zjistil jsem, ze me zmatlo to, jak jsou ty vyrazny veci huste u sebe...
vysledek mi sice vysel trochu necitelny (posledni dve pismenka nebyla zretelna) ale uz to nebyl problem uhadnout

jeste jednou diky, geone!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Návrat k Python Challenge — založil prosteja

F1 Challenge 99-02 — založil Jan Malý

.NET Challenge - Soutěžíte? — založil czbero

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý