InnerHTML a IE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

InnerHTML a IE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comInnerHTML a IE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

dalaman0
Věrný člen
20. 7. 2008   #1
-
0
-

Hello,

mam jednoduchu aplikaciu ktora ajaxom prijima text a nasledne pomocou document.getElementById(id).innerHTML=response_text; meni obsah nejakeho kontajnera na stranke.

Pri mensich responsoch mi to bezi vsade OK, ale ked je response trochu vacsi a obsahuje vela HTML tak mi to uz IE nezoberie, hodi chybu OBJECT ERROR a nic na stranke nezmeni. FF a Opera v pohode

NEviete kde je problem ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.42.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
RePRO0
Super člen
31. 7. 2008   #2
-
0
-

Zkus sem hodit trošku kódu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
dalaman0
Věrný člen
1. 8. 2008   #3
-
0
-

NO nakoniec som zistil ze IE nedokaze menit obsah tabulky.

Mal som takyto skript

<table id='tabulka'>

<tr><td>a</td></tr>
<tr><td>b</td></tr>
</tabulka>


Ajaxom som si generoval riadky tabulky a potom som cez
document.getElementById('tabulka').innerHTML=response_text
priradil tieto riadky do tabulky.

Lenze IE to smrdelo a pisal chybu. Tak som skusil kod pozmenit na tento:


<div id='tabulka'>
<table>
<tr><td>a</td></tr>
<tr><td>b</td></tr>
</tabulka>
</div>

a ajaxom som si generoval celu tabulku nie len riadky a VUALA ide :) :) :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.59.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
bukaj0
Věrný člen
1. 8. 2008   #4
-
0
-

dalaman
Lenze IE to smrdelo a pisal chybu. Tak som skusil kod pozmenit na tento: … a ajaxom som si generoval celu tabulku nie len riadky a VUALA ide :) :) :)
Docela prasárna, abych tak řekl :o) Doporučuji ti, abys odpověd posílal v nějakém hezky zpracovatelném formátu (např. JSONu[1]) a tabulku měnil pomocí funkcí pro práci s DOMem (createElement(), removeChild(), appendChild() apod.).

[1] http://json.org/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý