Programovaní a MySQL... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Programovaní a MySQL... – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgramovaní a MySQL... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

psenik0
Návštěvník
20. 7. 2008   #1
-
0
-

Chci se zeptat, zda má nějaký jazyk funkce pro práci s MyQL popř. jaký jazyk?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.14.–
Pk
Earl Cash0
Věrný člen
20. 7. 2008   #2
-
0
-

a proc to proboha zarazujes do C/C++? napriklad PHP umi pracovat s MySQL.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Akacko0
Návštěvník
20. 7. 2008   #3
-
0
-

To psenik :
PHP, ASP, C/C++ s vice jsem se nesetkal

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
Zelenáč0
Posthunter
20. 7. 2008   #4
-
0
-

Treba ActionScript... Vetsina jazyku to umi, staci naprogramovat knihovny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 7. 2008   #5
-
0
-

Pomocí LINQ providerů (třeba DbLinq) to jde taky, takže v C# a VB.NET9

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
psenik0
Návštěvník
28. 7. 2008   #6
-
0
-

No, je sice pěkné že si mohu udělat apliakci v PHPčku která ukládá texty do DB ale myslím že by nebylo špatné mít textový editor jako program, který uloží článek přímo z desktopu

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.14.–
Pk
28. 7. 2008   #7
-
0
-

Dostanes se tam ze vseho pro co jsou knihovny. A pro co nejsou, tak pro to se daji udelat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.192.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Shimmy0
Duch
28. 7. 2008   #8
-
0
-

Jsme v C/C++ ,takže MySQL C API nebo MySQL++ (http://tangentsoft.net/mysql++/)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.230.–
darthdeus0
Stálý člen
28. 7. 2008   #9
-
0
-

Java ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Programovaní — založil joskoo

Programování her — založil Gh0st

Programovani OS — založil tobel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý