Označení celého řádku v richtextboxu ve VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Označení celého řádku v richtextboxu ve VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.comOznačení celého řádku v richtextboxu ve VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jan Taufer
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
20. 7. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den,
rád bych se zpetal, zda nevíte jak mám označit celý řádek v rich textboxu. Vím jak označit určitý vybraný text pomocí např.:

RichTextBox2.SelectionStart (5)
RichTextBox2.SelectionLenght(50)
nebo
RichTextBox2.Select(5,50),
ale nedaří se mi označít celý řádek, když nevím jaký text v něm bude. Jeslti někdo víte jak na to, budu vděčný za radu. Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.34.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 7. 2008   #2
-
0
-

Když zavoláš

RichTextBox2.Lines;

tak to vrací pole řádků, následně zavoláš Length pro daný řádek (jeho index, čísluje se od nuly. První řádek je 0, druhý řádek 1,...) - to ti vrátí počet znaků v řádku. První char v řádku zase získáš pomocí GetFirstCharIndexFromLine(). A dál už víš:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Jan Taufer
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
20. 7. 2008   #3
-
0
-

To je to, co jsem potřeboval. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.34.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

Podobná vlákna

ASP.NET, C# - Označení data v kalendáři — založil Anonymní uživatel

Delenie celeho AX — založil andy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý