Odkaz na Obrázok – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odkaz na Obrázok – .NET – Fórum – Programujte.comOdkaz na Obrázok – .NET – Fórum – Programujte.com

 

zonda0
Stálý člen
20. 7. 2008   #1
-
0
-

Chcel by som dať odkaz na obrázok aby nebol program taký veľký .
tam je :

this.BackgroundImage = global::Doba_kamena.Properties.Resources.menu;

Skúsil som dať :
this.BackgroundImage  = "C://Doba Kamena//menu.jpg";

A nešlo neviete niekto ako sa to dá urobiť ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
20. 7. 2008   #2
-
0
-

To zonda : Hmm, opravdu všeříkající popis problému. Co kdyby ses trochu zamyslel. (Kdo mu poradí dostane za 5 ;).

BTW: Už jsi viděl, aby kočka měla koťata se psem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 7. 2008   #3
-
0
-

1) Víme
2) Kdy už pochopíš, že psát "//" je zbytečné? / není žádná escape sekvence
3) Je to takhle:

EDIT: řešení smazáno, ať nemám od Dušana za pět:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
20. 7. 2008   #4
-
0
-

:D Mě to je jedno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
zonda0
Stálý člen
20. 7. 2008   #5
-
0
-

skusal som:

this.BackgroundImage  ("C://Doba Kamena//menu.jpg");

this.BackgroundImage.URL = "C://Doba Kamena//menu.jpg";
this.BackgroundImage.URL ("C://Doba Kamena//menu.jpg");
this.BackgroundImage = get("C://Doba Kamena//menu.jpg");
this.BackgroundImage = global::("C://Doba Kamena//menu.jpg");
this.BackgroundImage = ((System.Drawing.Image)(resources.GetObject("C://Doba Kamena//menu.jpg")));

Fakt neviem :( .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 7. 2008   #6
-
0
-

Všechno blběěěě :smile7: Říká ti něco Google?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
zonda0
Stálý člen
20. 7. 2008   #7
-
0
-

tam so tiez hladal a neuspešne :( to bola prvá možnosť kde som hladal .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 7. 2008   #8
-
0
-

To je docela zvláštní, já když zadám BackgroundImage C#, tak mi to vyhodí pár hezkých výsledků...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
20. 7. 2008   #9
-
0
-

To zonda : Velmi zajímavé. Zkoušel ses zamyslet nad mou otázkou? Měla by tě dovést k myšlence, díky které už přijdeš na řešení problému. Z těch tvých možností je nejblíž ta poslední, ale pořád to dost nesedí.

A pokud hledáš nápovědu, tak se zkus řídit tímto vzorcem.

string helpForMe = string.Format("http://msdn.microsoft.com/en-us/library/{0}.aspx", "uplny nazev prvku, ktery hledam");

BTW: Chrasty, jestli chceš, tak mu to napiš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 7. 2008   #10
-
0
-

To je v pohodě, ono mu neublíží když si na to přijde sám:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
mephi0
Expert
20. 7. 2008   #11
-
0
-

this.BackgroundImage = Image.FromFile("C:/Doba Kamena/menu.jpg");


Z nich si nič nerob, asi sa veľmi nudia.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
zonda0
Stálý člen
21. 7. 2008   #12
-
0
-

mephi dík ale aj tak som už na to prišiel včera aj sám :P .Ale dík .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
21. 7. 2008   #13
-
0
-

A ešte jedna otázka ako nastavíte akciu na tlačítko esc ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
21. 7. 2008   #14
-
0
-

To zonda : Jedno vlákno = jeden problém. Další otázky směřuj do k tomu určených vláken nebo do nových.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
21. 7. 2008   #15
-
0
-

djanosik: nemozem si pomoct :-)

zonda:

private void Form1()
{
InitializeComponent();
this.KeyDown += new System.Windows.Forms.KeyEventHandler(this.Form1_KeyDown);
}

private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
{
if (e.KeyCode == Keys.Escape)
{
// nejaka akcia
}
}

btw. taketo veci su aj v MSDN :smile12:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.6.–
21. 7. 2008   #16
-
0
-

To mnn : Já taky ne, jinak bych se na nějaký moderování už dávno ***.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
zonda0
Stálý člen
22. 7. 2008   #17
-
0
-

djanosik : ja nechcem zaplnovat toto fórum ! lebo ak si si všimol tak ja sa v každom vlákne ktoré založím opýtam aspoň na 2 veci .
Ale ked ti to vadí tak stále vytvorým druhe vlákno to mi problém nerobý :P .A to si mal povedať skôr ked ti to vadí .
mnn : dík fest .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
22. 7. 2008   #18
-
0
-

zonda: tu nejde o ze vytvaras nove vlakna a pytas sa na nieco stale, ale o to ze taketo veci su v MSDN alebo sa daju vygooglit…

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.6.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 7. 2008   #19
-
0
-

To mnn : Ne, ani o to tady nejde. To by mu někdo řekl, ať sem nepíše a jde googlit. Jde o to, že když nacpe 3 problémy do jednoho vlákna, tak je v tom akorát bordel:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
22. 7. 2008   #20
-
0
-

To zonda : Nejde o to co mi vadí, ale o to, co se v diskuzích sluší a patří. I když tomu asi nebudeš věřit, tak i dnes se najde člověk, kterej upřednostňuje prohledání historie dané diskuze místo toho, aby zakládal další vlákno (často to bývá rychlejší cesta k cíli). Proto bývá zvykem necpat více nesouvisejících problémů do jednoho vlákna, protože to stěžuje vyhledávání.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

Odkaz cez obrazok v ie — založil Onsi

Obrazok — založil A-dy

Obrazok — založil IgIhu

Pozadie + obrázok — založil Anonymní uživatel

Rastový obrázok — založil Grungy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý