Otevření souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Otevření souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comOtevření souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

dc1950
Newbie
20. 7. 2008   #1
-
0
-

Takze pokud bych chtel abyy kdyz splni podminku ze napsal treba kalkulacka tak aby mu otevrel soubor cpp s kalkulackou ale ten cpp bude ve stejnem projektu jak ??Dekuji predem

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.129.–
czbero0
Stálý člen
20. 7. 2008   #2
-
0
-

LoL. Mozna by bylo lepsi volat funkci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
dc1950
Newbie
20. 7. 2008   #3
-
0
-

no mozna jo ale ja potrebuji vedet jak :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.129.–
Earl Cash0
Věrný člen
20. 7. 2008   #4
-
0
-

a to si jako chces precist zdrojovy kod pres konzoli nebo spustit kalkulacku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
dc1950
Newbie
20. 7. 2008   #5
-
0
-

no proste napise treba kalkulacka a pusti se mu kalkulacka mnou vytvorena :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.129.–
Earl Cash0
Věrný člen
20. 7. 2008   #6
-
0
-

To dc195 : prvni by jsi to musel zkompilovat.....ale zda se mi lepsi to rovnou zakomponovat do programku, nez volat exac pomoci fci jako jsou system, exec,....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
dc1950
Newbie
20. 7. 2008   #7
-
0
-

vzdit jo ja myslel to rovnou zakompomovat do programu ale nwm jak :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.129.–
Earl Cash0
Věrný člen
20. 7. 2008   #8
-
0
-

To dc195 : to zalezi na tobe, jak k tomu pristoupis.....nekdo by si vytvoril tridu (v pripade C++) a nekdo funkce......

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
dc1950
Newbie
21. 7. 2008   #9
-
0
-

nojo ale ja nevím jak??

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.129.–
milanmichal0
Stálý člen
21. 7. 2008   #10
-
0
-

no to by mě taky celkem zajima nějakej příkaz nebo finkce pomocí který otevřu exe které mám přímo v projektu

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
czbero0
Stálý člen
21. 7. 2008   #11
-
0
-

omg!!! dyt ti to tady uz psali! je to funkce - napr.: system("c:\estejednoupromeneinteligentni.exe");. To je jak u blbych na dvorecku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
czbero0
Stálý člen
21. 7. 2008   #12
-
0
-

aaa sakra, sorry. ja jsem myslel, ze jses "lolik" :) Ale Earl Cash se o tom zminoval i v tomto threadu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
bukaj0
Věrný člen
21. 7. 2008   #13
-
0
-

dc195
nojo ale ja nevím jak??
Nejseš jediný, kdo něco neví. Já ani pořádně nechápu, co vlastně chceš, proto můžu psát úplně mimo. Ale řekněmež, že čekáš na vstup od uživatele a pokud napíše např. kalkulacka, spustíš mu kalkulačku, což bude nějaká funkce, která může vypadat třebas nějak takto:

void kalkulacka(void)

{
std::cout << "1 + 1 = 2" << std::endl;
}

Nyní již máme funkci, která se bude volat, ale ještě neumíme zajistit, aby se zavolala po napsání kalkulacka. Podle mě nejjednodušší je zaregistrovat si fci do mapy (hashe, nadávej si tomu, jak chceš; v STL tomu říkají map), která může vypadat následnovně:
std::map <std::string, void (*)(void)> registrovane_funkce;

Funkce do mapy "zaregistruješ" (přidáš klíče a k nim jednotlivé funkce) a teď už jen hlavní smyčka bude číst vstup a podle příkazu volat funkce:
std::string prikaz;


while (std::cin) {
std::cin >> prikaz;
if (registrovane_funkce[prikaz] != NULL) {
funkce = registrovane_funkce[prikaz];
funkce();
} else {
std::cout << "Tento příkaz neexistuje." << std::endl;
}
}

V příloze je výsledný soubor, jak to může vypadat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
milanmichal0
Stálý člen
21. 7. 2008   #14
-
0
-

aha tak to sry já jsem si to celé nečetl

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
dc1950
Newbie
22. 7. 2008   #15
-
0
-

Bukaji opravdu ti dekuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.233.184.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Otevření souboru — založil Jakub Vojáček

Otevření souboru — založil Honza

Otevření souboru v C++ — založil turbo-snek

Otevření souboru — založil Pavel

Otevření souboru — založil Sajmi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý