Otvorenie programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Otvorenie programu – C / C++ – Fórum – Programujte.comOtvorenie programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
crutcher0
Duch
21. 7. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den, ucim sa programovat a prednedávnom som si nainstaloval Dev C++, problém spocíva v tom ze ked vytvorim a ulozim prislusny program tak sa mi ulozi ako "dos subor" ktory mi v XP nechce otvorit. Mohli by ste mi prosim poradit co s tym? diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Reklama
Reklama
Zelenáč0
Posthunter
21. 7. 2008   #2
-
0
-

To crutcher : Jakou ma takovy "dos soubor" koncovku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
crutcher0
Duch
21. 7. 2008   #3
-
0
-

.exe

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Zelenáč0
Posthunter
21. 7. 2008   #4
-
0
-

To crutcher : A co to dela, kdyz na program kliknes?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
mephi0
Expert
21. 7. 2008   #5
-
0
-

že ti to len preblikne a nič nespravi ? :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
crutcher0
Duch
21. 7. 2008   #6
-
0
-

presne to

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Earl Cash0
Věrný člen
21. 7. 2008   #7
-
0
-

hodne stesti, ja uz na tohle nemam nervy...... :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
crutcher0
Duch
21. 7. 2008   #8
-
0
-

coooo??

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Earl Cash0
Věrný člen
21. 7. 2008   #9
-
0
-

To crutcher : toho si nevsimej, to je urceno lidem, kteri ti budou radit.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
crutcher0
Duch
21. 7. 2008   #10
-
0
-

no tak fakt diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Zelenáč0
Posthunter
21. 7. 2008   #11
-
0
-

Ja nevim.. budto ty lidi neumej cist... Pac jsem jeste nevidel tut, ve kterem by nebyl minimalne jeden odstavec tucnyho pisma a patnact vykricniku vyhrazenych prave tomuhle problemu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
czbero0
Stálý člen
21. 7. 2008   #12
-
0
-

cin.get()...
Jestli nebudes vedet kam to napsat, tak se ani nezkousej ucit programovat.
Jeste napovim, ze to probliknuti neni chyba... program se proste vykonal a skoncil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
milanmichal0
Stálý člen
30. 7. 2008   #13
-
0
-

:D lol to bych věděl i já :D i když zezačátku my to taky dělalo starosti :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 7. 2008   #14
-
0
-

To milanmichal : To se máš čím chlubit;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
milanmichal0
Stálý člen
30. 7. 2008   #15
-
0
-

:smile5: Jo, Jo to mám , u mě je prostě svatost umět něco vyřešit v C++

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
Věnuji se jazyku C++ a baví mě.
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
30. 7. 2008   #16
-
0
-

To crutcher :

No, obecně konzolové programy nemá přiliš smysl spouštět jinak než přes příkazový řádek, takže v něm uvidíš výstup programu i po jeho skončení. Nicméně často narazíš na takovou "vychytávku" jako je napsaní cin.get() nebo system("pause") apod. před return ve funkci main. Pokud to spouštíš přes debugger, tak si jednoduše na return ve fci main dej breakpoint. Nebo přejdi na jiné prostředí, tuším že CodeBlocks umožňuje po ukončení programu "potlačit" zavření konzole a vypisuje tam nějaké údaje(doba běhu programu, atd. )

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
nezmany navstevnik
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
1. 8. 2008   #17
-
0
-

lol. som nejakou nahodou zabludil na tieto fora a vyzeralo to tu celkom seriozne (teda, niektore prispevky...). ale cim dalej tym viac tu narazam na thready tohto typu. mate tu veselo jak vidim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.19.–
bzum
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
8. 8. 2008   #18
-
0
-

dobrý den mám trošku podobný takový problém nevíte někdo jak udělat aby se mi program co naprogramuju spustil ne v konzoli ale na pozadí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.179.–
midin0
Věrný člen
9. 8. 2008   #19
-
0
-

Založ si vlastní vlákno, původní problém je snad konečně vyřešen.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.229.–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Otvorenie — založil delphak

Otvorenie stranky — založil stanke

Otvorenie kniznice — založil Anonymní uživatel

Otvorenie suboru z VS. — založil zonda

Otvorenie súboru — založil tito100

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý