Co to? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Co to? – C / C++ – Fórum – Programujte.comCo to? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

21. 7. 2008   #1
-
0
-

Vytvoril som si program ktory ma vytvorit tabulku teplot Fahrenheit - Celsius.
Lenze v riadku kde je while my vypise chybu. Mozete mi pls niekto povedat preco?


#include <stdio.h>

main()
{ {
int fahr, celsius;
int dolni, horni, krok;

dolni = 0;
horni = 300;
krok = 20;

fahr = dolni
while ( fahr <= horni) {
celsius = 5 * (fahr-32) / 9;
printf("%d\t%d\n", fahr, celsius);
fahr = fahr + krok;

getchar(); getchar(); //system("pause");

return 0;

}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Akacko0
Návštěvník
21. 7. 2008   #2
-
0
-

To almanasound : chybi strednik

fahr = dolni 
a davej kod do tagu code

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
Earl Cash0
Věrný člen
21. 7. 2008   #3
-
0
-

a proc mas 2x za sebou { ?

main()

{ {

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
21. 7. 2008   #4
-
0
-

ale strednik mam: fahr = dolni

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 7. 2008   #5
-
0
-

Středníkem se myslí tečka nahoře a čárka pod ní, ne dvě čárky pod sebou (to je rovnítko):-)

Jak se tak koukám, tak celkově je ten kód nějak...mimo. Máš tam lichý počet složených závorek, to už samo říká že něco nebude dobře:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
21. 7. 2008   #6
-
0
-

to je nic to 2x za sebou uz je to opravene, len aj tak mi to stale vypisuje chybu v riadku kde je while

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
21. 7. 2008   #7
-
0
-

zeby? skusim :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.231.–
Earl Cash0
Věrný člen
21. 7. 2008   #8
-
0
-

to uz si opravdu nekdo dela srandu......

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 7. 2008   #9
-
0
-

To Earl Cash : Všiml sis, jak se tady poslední dva, tři dny, množí dotazy podobně... laděných lidí? :smile5: Mě to nepřestává udivovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
darthdeus0
Stálý člen
21. 7. 2008   #10
-
0
-

Taky si říkam že sem někdo vypustil armádu mentálně postižených :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
Earl Cash0
Věrný člen
21. 7. 2008   #11
-
0
-

To Chrasty : zacinam se bat vubec otevirat nove zalozene diskuze v sekci C/C++.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
czbero0
Stálý člen
21. 7. 2008   #12
-
0
-

Nebo zalozit sekci "Opravdové problémy" s nějakou kontrolní otázkou :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
mephi0
Expert
22. 7. 2008   #13
-
0
-

#include <stdio.h> 


int main()
{
int fahr, celsius;
int dolni, horni, krok;

dolni = 0;
horni = 300;
krok = 20;

fahr = dolni;
while ( fahr <= horni)
{
celsius = 5 * (fahr-32) / 9;
printf("%d\t%d\n", fahr, celsius);
fahr = fahr + krok;
}


getchar(); getchar(); //system("pause");

return 0;


}


2 almanasound:
Za vetou : "Lenze v riadku kde je while my vypise chybu" mal okamžite následovať jej výpis. lenžo ja som ho vôbec nikde nenašiel. Hrozne. Aj keď sa to da odpustiť, preto že si uviedol pomerne jednoduchý kód, ale čím skôr sa naučíš popisovať lepšie chyby, tým kvalitnejšie odpovede dostaneš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 106 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý