2 in 1 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

2 in 1 – C / C++ – Fórum – Programujte.com2 in 1 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
22. 7. 2008   #1
-
0
-

ked si vytvorim consolovy program tak by sa donho dal zakomponovat iný program(exe) tak aby pri kompilacii vysiel iba jeden exe program?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.9.–
Reklama
Reklama
Akacko0
Návštěvník
22. 7. 2008   #2
-
0
-

To lolik : tvoji otazku jsem precel asi 20× a porad jsem nepochopil co to vlastne chces udelat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
Earl Cash0
Věrný člen
22. 7. 2008   #3
-
0
-

To lolik : AFAIK nejde...jedina moznost je druhy program spoustet pomoci funkci: system, exec, spawn (vice info http://www.sallyx.org/sally/c/c40.php)....za sebe bych ti doporucil vsechno zaradit do jednoho nebo vice souboru....vetsinou se to resi pomoci projektu (v ramci nejakeho IDE napr. devcpp)....zde najdes nejake blizsi informace o tvorbe projektu a hlavickovych souboru, ktere urcite vyuzijes http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=704... omlouvam se, ze uvadim jen externi odkazy, ale zdejsi kurzy nemam proctene...

jinak nechapu, proc zakladas stale nova a nova vlakna, kdyz na takove otazky najdes odpoved po 2 minutach googleni (kdyz pises jednou rukou)....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
mephi0
Expert
22. 7. 2008   #4
-
0
-

To lolik : A ako by sa to malo chovať ? konzolove programy spustia f-ciu main a idu zaradom. často sa používajú dll knižnice ako sklad. (funkcií, zdrojov atp.) Jeden exe sa môže zostaviť z viacerých .cpp súborov (prehľadnosť + jednoduchá znovupoužiteľnosť)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
lolik0
Super člen
22. 7. 2008   #5
-
0
-

diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.23.–
lolik0
Super člen
23. 7. 2008   #6
-
0
-

ked si vytvorim cursor "cursor.cur" tak ako by som ho mohol spustit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.22.–
Smokie0
Expert
23. 7. 2008   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 218 hostů

Podobná vlákna

Include neuincluduje — založil tribalcz

Kniha MSVS 2010-2012 — založil Kenvelo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý