Firefox 3 padá? – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Firefox 3 padá? – Software – Fórum – Programujte.comFirefox 3 padá? – Software – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MZetko0
Stálý člen
22. 7. 2008   #1
-
0
-

Po několika dnech používání FF3 na Vistě nemohu uvěřit vlastním očím. Nová verze tohoto skvělého prohlížeče (tohle myslím vážně, bez ironie) mi skoro po každém ukončení ukáže chybovou hlášku že spadnul. Nevím tedy, jestli požadavek uživatele o ukončení programu == spadnutí, ale je to zvláštní. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Reklama
Reklama
St.Os0
Newbie
22. 7. 2008   #2
-
0
-

Zkus tento prohlížeč kompletně odstranit ze systému a nainstalovat jej znovu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
MZetko0
Stálý člen
22. 7. 2008   #3
-
0
-

To už jsem zkoušel. A nejen to, přeinstaloval jsem i celý systém (byl už "zašpiněný", tak se to hodilo).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
St.Os0
Newbie
22. 7. 2008   #4
-
0
-

Možnost, že by tato chyba byla způsobená operačním systémem, není zanedbatelná. MS Windows Vista je určen spíše pro MS prohlížeč Internet Explorer.

Spíš bych ale hledal problém v prohlížeči

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
St.Os0
Newbie
22. 7. 2008   #5
-
0
-

Nebyla by bližší specifikace chyby ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
MZetko0
Stálý člen
22. 7. 2008   #6
-
0
-

Ne nic to neukáže. Jen se ukáže zpráva:

Jejda, zdá se že aplikace Firefox spadla. Specifikujte, jak se tento problém stal a odešlete info společnosti Mozilla.

Nic víc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
St.Os0
Newbie
22. 7. 2008   #7
-
0
-

Tak to opravdu nevím.

Sám používám MS Internet Explorer, takže nemám s Firefoxem velké zkušenosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
22. 7. 2008   #8
-
0
-

St.Os napsal:
MS Windows Vista je určen spíše pro MS prohlížeč Internet Explorer.


Tvrzení na základě čeho?

To MZetko : Máš u Vist SP1 a všechny záplaty? Zkoušels nový FF 3.0.1? Jaký software v době pádu FF běží?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.37.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
MZetko0
Stálý člen
22. 7. 2008   #9
-
0
-

To Zdeny :
Vista je už komplet aktuální, i Ultimate Extras tam mám skoro všechny, ale to s tím asi nesouvisí.
FF3.0.1 mám :-) .
Vlastně nic, kromě ovladače zvuku Creative, programů klávesnice a myši od Logitechu, programu k tabletu Wacom a antiviru ESET Smart Security x64, takže v tom problém nevidím... Je to celé zvláštní.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
22. 7. 2008   #10
-
0
-

To MZetko : Pokud je OS čerstvě nainstalovaný, tak je to docela divné. Moc bych se nedivil, kdyby tomu vadilo x64 ;)

Spusť Hijackthis a dej sem (nebo někam) log. Stáhneš jej napr. zde http://www.hijackthis.cz/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.37.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
22. 7. 2008   #11
-
0
-

To MZetko : Ještě taková drobnost.., předpokládám, že je to čistá instalace FF bez jakýchkoliv rozšíření.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.37.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
mylan40
Super člen
23. 7. 2008   #12
-
0
-

Mne sa to stáva tiež, ale pri iných programoch, napr. aj pri Office 2007, ale neviem prečo to robí... :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Bengo0
Stálý člen
1. 8. 2008   #13
-
0
-

hmmm . zvlasni .. me padala obcas mozilla .. ted uz ne .. ale i nekdy uprostred prace

Nahlásit jako SPAM
IP: 71.55.66.–
Luky
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
20. 8. 2008   #14
-
0
-

FF 3.0.1 půjde pryč ... potřebuju, aby tam běžel firebug ... samo, že mám nejnovější verzi, ale nemám nervy na velmi časté pády. Nevím proč, ale v různých časových intervalech (pár sekund až pár minut mi padá) a to na stránkách ala výpis adresářů v docrootu apache ... tj. není tam vůbec nic co by to mohlo způsobovat ... v podrobnostech o pádu se toho člověk moc nedočte, takže nevím, neřeším, počkám na novou verzi a uvidím :) ... do té doby budu užívat sice starší, ale stabilní verzi FF se starší, ale stabilní verzí firebugu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
Bengo0
Stálý člen
25. 8. 2008   #15
-
0
-

nevim proc ti to pada, me to treba parkrat spadlo kdyz jsem na jel na url mp3 kde byl zasuvny moful Quicktime

Nahlásit jako SPAM
IP: 76.3.91.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
25. 8. 2008   #16
-
0
-

Nevím, jak je to ve vistách, ale jestli je tam ten report microsoftu, odešli to. Mě to na XP pomáhá, často mi to vyřeší problém, nebo alespoň napoví kde hledat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.141.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
bluemoon
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
18. 11. 2008   #17
-
0
-

pada i na viste i na xp vse je aktualizovano, jak OS tak FF3. v predchozich verzich to nebylo

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.113.48.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Padá mi TP — založil lama

QuickSort padá — založil unik

Proč to padá ? — založil Lukáš Vašek

Chyba pada program — založil Jan

Môj .exe program padá — založil Nummi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý