Zmena viditelnosti <tr> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zmena viditelnosti <tr> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZmena viditelnosti <tr> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

JannyM0
Návštěvník
23. 7. 2008   #1
-
0
-

Zdravim potreboval by som poradit. Mam formular v ktorom je jedna option ponuka. a niekolko textovych poli. CHcel by som aby sa mi podla toho co vyberiem v ponuke zobrazovali len urcite textove polia respektive riadky v tabulke. Vie niekto poradit ako na to
voper diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
bukaj0
Věrný člen
23. 7. 2008   #2
-
0
-

JannyM
Podle toho, co je "option ponuce" (tagy <option> v prvku <select>?), Javascriptem přepínat CSS vlastnost display <input>ů. Hledej na Googlu, je to velice časté téma.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
JannyM0
Návštěvník
23. 7. 2008   #3
-
0
-

function xxx () {document.getElementById("span").style.display = (document.getElementById("vyber").value == "xxx") ? "none" : "";}

<select id="vyber" onClick="xxx();">
<option></option>
<table id="span" style="display: none;">

no mam to spravene takto a funguje to ale netusim ako mam pridat do tej funkcie to aby sa to kontrolovalo podla polozky vyberu

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
bukaj0
Věrný člen
23. 7. 2008   #4
-
0
-

JannyM
Mělo by stači změnit akci z onClick na onChange.

Jelikož jsem do tohoto problému nějak zahloubal, pro inspiraci přikládám, co se mi v Javascriptu nakonec podařilo stvořit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Změna IP — založil don_Dominique

Zmena layoutu — založil ebeš

Zmena kurzoru — založil giro

Změna procedur — založil Ivos

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý