Ahoj.
Nevíte někdo, kde bych sehnal dobrý ASP.NET free hosting pro svoje stránky ???
Nemáte někdo nějaké zkušenosti ?
Díky
Fórum › Offtopic
ASP.NET 2.0 free web hosting
Doporučuji http://qsh.eu/.
Co se týče českého freehostingu, tak máš na výběr asi jen ze 4 - ASPweb, ASPone, ASP2 (.cz) a pak qsh.eu/cs/
Moc zkušeností s nimi nemám, ale řekl bych, že u žádného vyloženě nenaletíš :smile1:
Mám důvod, proč jsem ho doporučil. Lidi co tam pracujou jsou programátoři na platformě .NET a není problém se s nima na čemkoliv domluvit. Jinak myslím, že z těch zbývajících je ASPone to nejlepší.
djanosik napsal:
Mám důvod, proč jsem ho doporučil. Lidi co tam pracujou jsou programátoři na platformě .NET a není problém se s nima na čemkoliv domluvit. Jinak myslím, že z těch zbývajících je ASPone to nejlepší.
I my jsme programátoři a není problém se s náma na čemkoliv domluvit ;). Vždy když někdo napíše, tak neodejde s prázdnou. Viz třeba diskusní fórum.
Hezký den
Adam Ticháček
Mám sice na qsh.eu placený hosting, moc zkušeností s ním nemám, moje doména je funkční od včera, ale zatím se mi javí jako kvalitiní a dobrý hosting jak po stránce placené tak i neplacené.
To Adam : O tom nepochybuji ;) Nicméně nemohu doporučit hosting, se kterým nemám zkušenosti (i když nedávno mě přístup ASPone velmi překvapil).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
BlogEngine.NET + ASPone free web hosting — založil Anonymní uživatel
Web Parts Web Developer ASP.NET 2.0 — založil tanned88
Jak dostat stranku asp.net na web — založil Machta
Nabídka: web developer (PHP, ASP.NET, ...) — založil Aleyo
Vlastni web componenta v asp.net C# - problem s vnořeným prvkem — založil Jindra
Moderátoři diskuze