Silverlight a databinding – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Silverlight a databinding – .NET – Fórum – Programujte.comSilverlight a databinding – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
25. 7. 2008   #1
-
0
-

Po delší době se zase obracím na tohle fórum s dotazem...

Naprogramoval jsem si v Silverlightu jednoduchý shoutboard, jen mám neskutečné problémy s ukládáním a načítáním příspěvků. Problém je také v tom, že řešení musí být naprosto nezávislé na IIS7, takže můžu použít pouze čisté C# a XAML, žádné ASP.NET a podobné technologie.

Databázi jsem musel vyloučit hned (Silverlight to zatím nepodporuje), databinding z XML je zbytečně komplikovaný (narozdíl od WPF není pro Silverlight v Blendu podpora pro +XML, ale pokud nebude jiné řešení, holt si to napíšu sám). Dokonce by mi stačilo i načítání a ukládání do .txt, ale tam jsem zase narazil na problém, že StreamReader ho nějak odmítal načíst (na Silverlight.net jsem o tomhle problému našel diskuzi, ale ta skončila nevyřešeným problémem).

Nepotřebuji žádné konkrétní řešení, ale spíš mě zajímá, jestli tady někdo podobný problém neřešil a stačilo by, kdyby řešení jen nastínil... zbytek už si vygoogluju :smile1: Tak díky, snad je tady nějaký SL odborník...:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
26. 7. 2008   #2
-
0
-

Tak jsem si napsal jednoduchou metodu pro načítání XML (pomocí třídy XmlReader), ale s tím zapisovánim budou problémy... Silverlight aplikace běží u klienta, ne na serveru, takže k tomu souboru nebude mít přístup pro zápis. Normálně bych to řešil nějakým server-side kódem, ale jak jsem řekl, tohle chci, aby bylo nezávislé. Jestli ale někdo víte o hezkém provázání s jiným jazykem, kterým by to šlo provést, sem s ním :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Silverlight - dataBinding — založil Petrroll

DataBinding v C# (C++) — založil paashi

DataBinding vs. VisualStudio 2010 — založil VladislavK

Silverlight — založil weny

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý