Dedičnosť – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dedičnosť – .NET – Fórum – Programujte.comDedičnosť – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
27. 7. 2008   #1
-
0
-

Zdravým Vás !
Mám taký malí problém .Chcel by som že :
Mám vytvorený jenen Form1 .
Tam vložím jedno tlačítko a jeden textbox.
Potom si vytvorým druhý Form2 .
A tam si vložím tiež jedno tlačítko a jeden textbox .
A teraz som napísal v Form1 pri stlačený tlačítka toto :

Form2 Form2 = new Form2();

Form2.Show();

A v druhom Form2 som napísal zas toto :
this.Close();

Form1 Form1 = new Form1();
Form1.Activate();
Form1.textBox1.Text = textBox2.Text;

A urobi to po stalčení tlačítka v Form1 sa otvorý Form 2 a v Form 2 napíšeš hocičo do textboxu a potom stalčíš tlačítko to zavrie Form2 a potom by malo napísať ten text v Form1 ,ale ten text tam nenapíše neviete mi poradiť ?
A tie textboxi su obydva nastavené na internal .

Za pomoc ďakujem.

A neviem či som nastavil dobrý názov vlákna ak ne tak prosím upravte to .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.36.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
27. 7. 2008   #2
-
0
-

no jasne ze ti to nenapise, ked vytvaras novy formular a este ho ani nezobrazis! Jezisi kriste…

Form1:

Form2 form = new Form2();

form.ShowDialog(this);


Form2:
((Form1)Owner).textBox1.Text = textBox2.Text


este musis nastavit vo Form1 textBox1.Modifiers = Public…

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.6.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
27. 7. 2008   #3
-
0
-

To mnn : Nenervuj se, to chce klid:-) Jen bych upřesnil, že ten modifikátor může klidně nechat na internal a bude to fungovat úplně stejně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
28. 7. 2008   #4
-
0
-

Chrasty: tu ide o to ze on chcel zobrazit form pomocou Activate() (a pritom mal Visible = false)…

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 62 hostů

Podobná vlákna

Dědičnost — založil paul27

Dedicnost ... — založil Koudis

Dědičnost — založil Bobek

Dědičnost — založil cheeester

Dedičnosť — založil Grungy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý