Tag <total> – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tag <total> – PHP – Fórum – Programujte.comTag <total> – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, mám tento script



function obrazkoveDatum($datum) {
$datum = str_replace('.', 'x', $datum);
for($i = 0;$i < strlen($datum);$i++){
if(file_external_exists('http://figa.ic.cz/numers/'.$datum[$i].'.gif'))
echo '<img src="http://figa.ic.cz/numers/'.$datum[$i].'.gif" alt="Obrázek">';
else
echo $datum[$i];
}
}

z něj volám toto
<?php obrazkoveDatum($data[7]); ?>

v HTML z toho vyleze:


<total><img src="http://figa.ic.cz/numers/5.gif" alt="Obrázek"><img src="http://figa.ic.cz/numers/5.gif" alt="Obrázek"><img src="http://figa.ic.cz/numers/8.gif" alt="Obrázek"></total>


Co má znamenat ten tag? Kvůli němu nemám validní stránku.Předem děkuji za vaše reakce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
27. 7. 2008   #2
-
0
-

to nemá svědomí ta funkce, kterou si sem dal... hledej jinde!

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #3
-
0
-

Může to dělat ic.cz? Nic jiného mě nenapadlo. Co to je vůbec za tag?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
bukaj0
Věrný člen
27. 7. 2008   #4
-
0
-

Figa
Může to dělat ic.cz?
Neřekl bych.

Nic jiného mě nenapadlo.
Nejdřív bych hledal chybu hledal v kódu. Projdi všechny soubory, které používáš, otevři je v nějakém slušném editoru a dej hledat ;o)

Co to je vůbec za tag?
Řekl bych, že žádný takový ve standardu HTML neexistuje :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #5
-
0
-

Nikde v kodu není o total ani zmínka :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
27. 7. 2008   #6
-
0
-

Podivej se do koduk kolem volani funkce obrazkoveDatum, v ni to opravdu neni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #7
-
0
-

Další funkce jsou tyto, žádné jiné s tím mít souvislost nemohou. Ani tady však nic nevidím.



$url = "http://toplist.cz/images/counter.asp?a=xml&id=680477";
$page = file_get_contents($url);
$data = explode(' ',$page);

function file_external_exists($url)
{
$headers = @get_headers($url);
if(preg_match("|200|",$headers[0]))
return(true);
else return(false);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
27. 7. 2008   #8
-
0
-

Postni kod kolem VOLANI te funkce - tak 5-10 radku na obe strany

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #9
-
0
-

Jistota je jistota...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #10
-
0
-

a volání...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #11
-
0
-

Nevéte?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #12
-
0
-

To Figa : a když tu funckci nezavoláš, tag <total> tam není?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #13
-
0
-

Není...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #14
-
0
-

To Figa : ja bych to postupně zkoušel. prostě nejdřív zavolat prázdnou funkci, potom tam přidat jeden řádek, pak další... tak do toho :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #15
-
0
-

Dobře zkusím. Ale když budu přidávat po řádku tak mi to parser neveme.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #16
-
0
-

To Figa : a ještě zkus echo $data[7];

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #17
-
0
-

jde mi o to, že zkus např.



function obrazkoveDatum($datum) {

}
obrazkoveDatum($data[7]);

a pak to postupně rozvíjej. zjistíš, kde je chyba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #18
-
0
-

Když dám jen echo tak tam je chyba stejně. Teď jdu zkusit postupně přidávat. No, ale tak to to pak nedělá ta funkce, ale ta která dělá z XML řetězec ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #19
-
0
-

To Figa : co je v proměnné $data[7]? a kod:



function obrazkoveDatum($datum) {
echo 'ahoj';
}
obrazkoveDatum("");

ti vrací tohle?

<total>ahoj</total>

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #20
-
0
-

Ne vrátí jen ahoj. Tím pádem jsem z toho jelen. Tam je čislo z tohoto odkazu http://toplist.cz/images/counter.asp?a=xml&id=680477
a stará se o to toto:



$url = "http://toplist.cz/images/counter.asp?a=xml&id=680477";
$page = file_get_contents($url);
$data = explode(' ',$page);

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #21
-
0
-

Dokážete to prosím někdo vysvětlit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #22
-
0
-

To Figa : omg ten tag total je v tom xml souboru! co takhle zkusit

obrazkoveDatum(strip_tags($data[7]));

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #23
-
0
-

Díky ti moc. Opravdu asi bych se na to měl na chvilku vykašlat už mi to leze na mozek. Ještě jednou děkuju máš to u mě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #24
-
0
-

To Figa : o to nejde. hovado jsem já. já pořád kontroloval jen ten první kod:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Figa0
Super člen
19. 8. 2008   #25
-
0
-

Nj, ale přišel si na to to je hlavní.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
pawlik0
Grafoman
19. 8. 2008   #26
-
0
-

To Figa : vždyť jediný, co jsem udělal, je že sem otevřel ten XML soubor :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý