Vždycky jsem chtěl udělat takový mini-průzkum mezi informatikáři, takže se ptám: Čtete nějaká tištěná periodika o počítačích nebo jiných oblastech výpočetní techniky?
Já osobně pravidělně odebírám Computer a s kvalitou článků jsem velmi spokojen, mají mnohdy nápaditá témata a vždy čtivé recenze. Semtam si ale koupím i Extra PC, kam odešla většina ex-redaktorů Computeru, u toho jsou ale vidět dětské nemoce, jako nedostatek informací (holt prostě nezmíní všechny parametry výrobku, mnohdy i důležité:-( ) o testovaných produktech, nebo občas i nedostatečná kvalita jazykové korekce článků. Jinak občas si neodolám zakoupit i Connect!, to ale jen pokud mě zaujme něco na obálce (upoutávka na recenzi, zajímavé téma měsíce...).
A co vy?
Fórum › Offtopic
Tištěné magazíny o výpočetní technice
Nečtu pravidelně nic, jen když jsem třeba v nějakém cizím městě a na něco tam čekám, tak si nějaký plátek koupím, abych zabil čas:-) A to pak vždy vybírám podle toho, co je zrovna na obálce
Do ruky se mi dostane vicemene kazde cislo Chipu, a musim rict ze mi leze cim dal tim vic krkem. Kazde cislo je plne zarucenych tipu na zvyseni bezpecnosti a rychlosti woken...uz nekolik let.
To CommanderZ : moje slova....pred mesicem mi skoncilo predplatne a ani vterinu jsem nepremyslel, jestli si objednat i na dalsi rok....prvnich nekolik cisel bylo zajimavych, ale nakonec jsem zjistil, ze po zbytek roku je obsah podobny, ne-li stejny a zaclo to nudit....
predtim jsem jeden roku odebiral Computer, ale duvod proc jsem predplatne neobnovil byl stejny jako nyni u Chipu....momentalne uvazuju, ze bych si objednal predplatne casopisu Linux+, nema s nim nekdo zkusenosti?
To Earl Cash : Linux+ v ČR skončil, je možná pouze dobírka anglické verze časopisu.
Čtu Font, jinak nic. Dříve Connect!.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
takisto od nich i hakin9
stoyan.cz
Út 1.4.2008
Dnes mi z vydavatelství Software Wydawnictwo došel mail se smutnou zprávou a to, že časopis Hakin9 opouští český trh. Důvodem bude pravděpodobně malá poptávka. Velká škoda.
To Santas : Až teraz?!?!?! :D :D :D Tak to sa šúlam. Bol som u Hakin9 'betatester' a posielali mi ešte pred vydaním nejaké články na ohodnotenie, prípadne obsah CD na skontrolovanie a pod. A informácie o tom, že tu končia som dostal už dááávno...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Historické výpočetní kousky — založil remmidemmi
Možnost zobrazení výpočetní náročnosti úlohy — založil Adam
Odeslání HTML formuláře, změna kódování — založil bziba
C++ OOP tutorial — založil Franceq
C Cykly, 5 operací — založil Lukáš