Ako urobim aby som to mal na celu stranku? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako urobim aby som to mal na celu stranku? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comAko urobim aby som to mal na celu stranku? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Geril
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 7. 2008   #1
-
0
-

cafte mam taky maly problme...pracujem na jednom webe a urbil som to tak ze je to cez photoshop robene ale chcem urobit aby sa to samo cele roztahlo na celu plochu ako aby to nemalo len jedno rozlisenie ale aby sa to samo prisposobovalo...posielam kto indexu a aj stranku...kod indexu:

<html>

<head>
<title>Wow 2008-07-28 16-58-29-92</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- ImageReady Slices (Wow 2008-07-28 16-58-29-92.psd) -->
<table id="Table_01" width="1024" height="768" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td colspan="3">
<img src="images/index_01.gif" width="1024" height="443" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td rowspan="2">
<img src="images/index_02.gif" width="374" height="325" alt=""></td>
<td>
<a href="http://narcotic.blogdns.com">
<img src="images/Registracia.gif" width="90" height="21" border="0" alt=""></a></td>
<td rowspan="2">
<img src="images/index_04.gif" width="560" height="325" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/index_05.gif" width="90" height="304" alt=""></td>
</tr>
</table>
<!-- End ImageReady Slices -->
</body>
</html>



a stranka: http://www.cs16.tym.sk/
http://www.cs16.tym.sk/

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.109.–
Reklama
Reklama
Janina0
Návštěvník
29. 7. 2008   #2
-
0
-

To Geril
Nestálo by za to, naučit se pozicovat divy, než tabulkový layout? Bylo by to jednodušší..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
jozo00250
Návštěvník
29. 7. 2008   #3
-
0
-

To Geril : Myslim ze by sa to mozno dalo pomocou JavaScriptu, skript by detekoval rozlisenie obrazovky a podla toho by menil jednotlive casti(obrazky) stranky podla rozlisenia uzivatela(pozri si sekciu JavaScriptu mozno nieco najdes)...nemam s tym skusenosti a neviem co by na to povedali prehliadace...a ako ti poradila Janina, pouzi radsej elementy div a nie tabulky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.4.–
marioff0
Expert
29. 7. 2008   #4
-
0
-

a co vyjadrovat velkost percentualne??

<table id="Table_01" width="100%" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">


a samozrejme aj ostatne td a tr......

ale tiez sa prihovaram za div-y

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý