Zdravím,
celý prázky makám na jednom projektu a dneska si zapnu wampserver (balíček pro apache, mysql a php) a nacvakám localhost a zničeho nic mi to nefunguje. Chvíli se to načítalo a pak najednou NOD vyhodil okno s tím že je tam nějakej virus. Tak jsem zrušil přistupování a pak to zkusil znova a už nic nevyletelo, ale stejnak. Localhost mi tedkon nejede a přeinstalovávat wampserver se mi nechce, protože si myslim že by to problém možná ani nevyřešilo. Projel jsem kompa spyware terminatorem a Nodem a nic to nenašlo. Opravdu to bylo z ničeho nic protože včeram i localhost fpohode jel a mezitím jsem žádné závratné změny nedělal.
Fórum › Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess
Nefunčkní localhost
promin, ale vcera se mi rozbila vestecka koule... tazke ti muzu poradit maximalne aby sis to vyresil sam.
no, snad jedine, ze me stalo ze diky skypu mi nesel spustit xampp... ;)
http://jan.skrasek.com – @hrachcz – webdeveloper
Voda se vaří ve výše položených oblastech při teplotě nižší než 100 °C. Abych se přiznal, nijak mě to neštve.
To netman92 : No já myslel, že se zde píší zajímavosti :))) ;)
To Lighter : Rychlejší by bylo, kdybys ten balíček nainstaloval znovu. Hlavně si zazálohuj data, ať náhodou nepřijdeš o měsíc práce na projektu ;)
To Lighter : Zkontroluj si obsah souboru HOST, vypni Spyware Terminator a zkus to znovu.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Mysql localhost — založil marecek
Pristup na localhost z internetu — založil denis1982
Apache - nejde localhost... — založil Termoj
Moderátoři diskuze