Chybné zobrazování menu v IE ... a dotaz na pozicování ... – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chybné zobrazování menu v IE ... a dotaz na pozicování ... – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comChybné zobrazování menu v IE ... a dotaz na pozicování ... – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal Urban
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 7. 2008   #1
-
0
-

http://test.michalurban.cz/

Blbne mi pozicovnání, resp. nevím jak dostat ten DIV s menu na místo kam patří = druhý pruh. Dále nefunguje v IE rozevírání menu ... Cestinu neresim, nemam zrejme spravne nastaveny kodovani, popr. locale na serveru ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.136.–
Reklama
Reklama
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
31. 7. 2008   #2
-
0
-

Narychlo jsem se na to podíval a čeho jsem si všimnul:
- <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/menu.css"> patří do hlavičky (mezi <head></head>)
- všimnul jsem si neuzavřených párových značek <table> a <p>
- v IE se to nerozbaluje tuším z toho důvodu, že IE neakceptuje selektor :hover pro li, ale jen pro a a tr (myslím)

Ono to možná zatím ještě nepovede ke kýženému výsledku, ale aspoň něco. Možná bych ještě zkusil odstranit z css veškerý position: ...; a top: ...; Přijde mi to v tomto případě zbytečný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.253.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
31. 7. 2008   #3
-
0
-

To Martin : Diky za odpoved, mrknu na to. :) Jen podotknu - to menu.css je vkladany jinde proto, ze idnex.html mam resenej pres PHPckovy include a ten main se vklada samostatne v ramci souboru include/menu.inc.php.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.2.–
jozo00250
Návštěvník
31. 7. 2008   #4
-
0
-

To Michal Urban : Co sa tyka toho kodovania, pravdepodobne nepouzivas program ktory to vie ukladat v kodovani utf-8 alebo to v nom nemas nastavene. V css subore menu mas chybu, vlastnost float: center nie je pripustna...neviem preco si plietol do toho menu aj tabulky, podla mna tam nemaju co hladat. Ako napisal Martin tak to menu sa neotvara v IE pravdepodobne koli tomu hover.... tu je link na funkcne menu aj v IE http://css.interval.cz/clanky/hover-menu/

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.4.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý