Zakázání ifrmame, surfů a PTC – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zakázání ifrmame, surfů a PTC – PHP – Fórum – Programujte.comZakázání ifrmame, surfů a PTC – PHP – Fórum – Programujte.com

 

baryman0
Newbie
31. 7. 2008   #1
-
0
-

** pokročil jsem od minule ale stále potřebuju radu, sám jsem se snažil hodně **

Zdravím,
na mé nové online hře http://buildstate.net potřebuju zamezit tomu, aby se můj web zobrazoval v iframe cizích webů, v autosurfech, manualsurfech, klikačkách či proxyserverech. Už nad tím dumám třetí den ale uspěšnost je zatím nizká, hodně webů už se mi odrazit povedlo, ale u lepších systémů bohužel ne.

Mé řešení na iframy JS

<script type="text/javascript">

<!--
if(window.top != window.self) {
window.top.location.href = window.self.location;
}
-->
</script>

je sice super pro weby které podvádí tím že si hodí malý iframe na jejich web a zvyšuje se jim počet lidí (+klame mi to opravdovou návštěvnost) ale na proxyny a kvalitnější surfy to neplatí, protože JS u sebe nemají povolený.

Dalším řešením které jsem použil je v php funkce

$_SERVER["HTTP_REFERER"] 

která zjistí odkud navstevník přisel, poté mi to porovná se zakázanými weby (surfy, proxiny, ... ) a pokud najde shodu tak vyhodí stránku s banem a zákazem vstupu. Funguje opet na obyčejných webech, ale u kvalitnějších proxin ne, protoze ty mají funkci HTTP_REFERER vypnutou a tak můj script tohoto navstevnika bere tak, že nejde z žádné stránky ale link si "naťukal sám" do prohlížeče.

---

Méte někdo s tímto zkušenosti? Nějaký nápad na řešení? Jde mi hlavne o to, že takovéto vstupy na web mi NICI prehled o opravdové návstevnosti a také NICI hru a porušují pravidla hry. Díky za kazdou odpoved :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.38.187.–
Zelenáč0
Posthunter
31. 7. 2008   #2
-
0
-

A nebylo by lepsi jit na to obracene? Pokud ty servery nemaji povoleny javascript, tak to zarid tak, aby se na tvoji stranku bez javascriptu nedostaly...
To same s reffererem - pokud je prazdny, tak blokovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.24.71.–
Orcslayer0
Stálý člen
31. 7. 2008   #3
-
0
-

To baryman : Ad JavaScript - ještě bych tam hodil podmínku na například vyhledávání obrázků u Googlu -> takhle vykopneš frame s informace o typu obrázku atd.

To Zelenáč : Chudáci uživatelé. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
baryman0
Newbie
1. 8. 2008   #4
-
0
-

Zelenáč napsal:
A nebylo by lepsi jit na to obracene? Pokud ty servery nemaji povoleny javascript, tak to zarid tak, aby se na tvoji stranku bez javascriptu nedostaly...
To same s reffererem - pokud je prazdny, tak blokovat...


s referrerem v zadnem pripdae, kdyz nekdo napise stranku do prohližeče, nebo ji nekom pošle pres icq tak ho to tam nepustí? hloupost ... s JS by to možná i šlo

Orcslayer napsal:
To baryman : Ad JavaScript - ještě bych tam hodil podmínku na například vyhledávání obrázků u Googlu -> takhle vykopneš frame s informace o typu obrázku atd.

To Zelenáč : Chudáci uživatelé. :)


jn, máš pravdu u JS bych google mel povolit ...

jinak máte jeste nekdo nejaké nápady k mému problému? diky za odp.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.38.187.–
marioff0
Expert
1. 8. 2008   #5
-
0
-

skus v pripade ze je iny HTTP_REFERER ako tvoja stranka, presmerovat pomocov header Location na nejaku "uvodnu" stranku (napriklad tam moze byt nejake uvitanie alebo nieco take, a potom aby tam uzivatel klikol. Ked klikne dostane sa dalej na tu stranku kde sa zapocitavaju ludia (lebo referer uz budes ty). Cize ty co si daju tvoju stranku do iframe, bude im to nanic, lebo bude nutne este kliknut.......


dufam ze som to napisal zrozumitelne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
baryman0
Newbie
1. 8. 2008   #6
-
0
-

nápad to není špatný, ale bohužel s tim přesměrováním na index, následně vracim na odkaz, neuskutečnitelné, ale díky za nápad :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.38.187.–
marioff0
Expert
1. 8. 2008   #7
-
0
-

a na tu stranku stat.php vlozit nejaky text navrch, napr. Ahoj, chces sa aj ty stat clenom tohoto statu? a napr. tlacitkom pripocitat toho cloveka....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
baryman0
Newbie
3. 8. 2008   #8
-
0
-

ano, tahleta možnost mě už napadla, jen opět se chycení obyvatele do státu sníží o tak 50% kvuli tomu to přestane bavit kupu lidí, holt nejaký rozumný kompromis nevidim :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.38.187.–
Wamer-cz0
Duch
4. 8. 2008   #9
-
0
-

A co takhle prostě normálně udělat z nějakého toho ref linku nebo co to je přesměrování, tak že když si to někdo na web do iframu tak to, přesměruje celou záložku/stránku přímo na tvoji hlavní stránku? Takhle by jim to bylo na nic na tom webu a myslím, že to tak má udělaný http://maxo.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.144.–
baryman0
Newbie
4. 8. 2008   #10
-
0
-

Pokud tim myslíš ocharnu proti tem co si to daj jako iframe na web tak to mi řeší JS z prvního prispevku, pokud to myslíš jinak tak to rozepiš díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.38.187.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Zakazani osy — založil koudis

Zakazání EXPLOLERU — založil DSalieri

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý