Ahoj, situace je následující. Potřebuji na notebooku občas programovat, občas něco nakreslit v aplikacích typu photoshop, corel, gimp atp. Občas shlédnout nějaký ten film a občas si zahrát nějakou tu hru.
Ptám se - bude mi stačit 2 Giga Ram, core2 duo 1,8 Ghz a ATI X1100 - což je prý sdílená grafika - to jediné mi na tom vadí, ale možná by to i stačilo, co myslíte?
Fórum › Hardware
Notebook pro grafiku
Jediné, kde může být problém, je u hraní ta grafika (pokud budeš chtít hrát novější kousky na větší detaily), jinak na programování/2D grafiku to stačí
To Janina : Zkus blíže specifikovat, co má znamenat "nějakou tu hru".
Myslím, že s přenášením to nemá co společného, stolní pc mam, ale potřebuju takový ten standart i na notebooku. Hry typu the sims, swat, AOE.
Jinak typ bych ráda ASUS NB X50RL . Přijde mi, že je to celkem levná záležitost na to, co to všechno má.
To Janina : Potřebuješ to teď? Pokud ne, možná by se vyplatilo počkat na nějakej pěknej notebook s integrovanou grafikou (HD 3200) postavenej na platformě AMD Puma.
Neber turion, moc topí. Určitě bych bral dvoujádro od intelu, tzn. Core 2 do / Pentium dualcore. A taky vem v úvahu, že když budeš na notebooku hrát, vydrží opravdu málo :) Radši hraj na desktopu, nebo vůbec (a kup lenovo :smile20: ).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
PC alebo Notebook? pre design a grafiku — založil Stano
Schánim grafiku pro svůj web. — založil jonmar679
Hledáme programátora s citem pro grafiku, firma vyhrála soutěž poten… — založil Kateřina Kožoušková
Jakou grafiku? — založil ingiraxo
Ovladace na grafiku od nvidie — založil Johny
Moderátoři diskuze