Propojení s webem – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Propojení s webem – .NET – Fórum – Programujte.comPropojení s webem – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
RePRO0
Super člen
31. 7. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, chci se zeptat (na dvě otázky). Takže ta první: Pokud napíši nějakou aplikaci, a nakonci aplikace bude nějakej confirm: Chcete výsledek zapsat na stránky? Myslím tím, jestli po stisknutí tlačítka ano, bych dokázal udělat přemístit ty data nějak do DB. (MySQL). Snad mě chápete.

Druhá otázka tedy je, jestli se dá nějak C sharpová aplikace (hra) vnořit čistě do nějakých stránek, aby se to hrálo jakoby uvnitř těch stránek, jako máte flash hry na stránkách a tak. Sem si skoro jistej, že to nejde, ale pro jistotu se ptám. Napadl mě takový nápad, tak proto. Díky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
31. 7. 2008   #2
-
0
-

K prvnímu odstavci: K připojení k MySQL používám já osobně MySQL Connector/NET (momentální verze je myslím 5.2.2, najdeš na Googlu). Jednoduše se připojíš přes connection string a pomocí obyčejných SQL dotazů se dotazuješ.

K druhému odstavci: K tomu je ASP.NET...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
1. 8. 2008   #3
-
0
-

K druhému odstavci: Případně Silverlight ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
RePRO0
Super člen
1. 8. 2008   #4
-
0
-

Díky borci. (:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s webem — založil JeanBabtisteGrenouille

Interakce s webem — založil little0inker

Pomoc s Klanovým webem — založil BlackJack

Žádost o pomoc s webem — založil BloodRings

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý