Uz dlhsiu dobu registrujem zopar chybiciek na fore. Napr. ta co je na obrazku v prilohe. Ukazuje niekedy zly cas od posledneho prispevku. Dalej pri vybere strany s temami dole, mam napr. oznacene cislo 21 a za nim znova 21 a da sa nan kliknut (mozno je tak strankovanie urobene narocky :? )
Fórum › Návrhy na vylepšení
Lagy(?) fora?
diskusne forum > sledovane temata =
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/funkce.php on line 87
dalej v opere ked si vyberiem nejake vlakno kliknutim na (nove) tak sa stale dokola refreshuje stranka..... mam operu 9.51 a win vista ultimate
To marioff : Vzhledem k tomu, že to dělá Opera a 3 zbývající prohlížeče ne... :)
To marioff : Na opravách pracuji.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
diskusne forum > sledovane temata =
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/funkce.php on line 87
ked si vyberiem nejaku temu k sledovaniu, tak problem zmizne...
To trixlion : Zkusil jsem, nastavení lze normálně měnit (je nutné vyplnit kontrolní otázku) a úkol lze také normálně odevzdat.
je to zvlastni. pres MSIE to taky nejde...
obcas mivam problemy s cookies, i kdyz je mam povolene. atlas obcas hlasi, ze nemam povolene cookies, ale ja mam. google obcas hlasi, ze muj dotaz vypada jako dotaz spambota - musim opsat kod (opisu ho, ale nic se nedeje), ale ja spambot nejsem :-).
nemuze to nejak souviset s mym problemem?
pokud vite, tak poradte...
<p>trixlion: Zeptej se svého providera.</p>
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Uprava fora — založil Lukáš Churý
Funkce fóra — založil Sharptan