Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.comAnonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 77.48.14.–

Anonymní uživatel
.NET › Předávání parametrů v url (a…
2. 2. 2010   #123508

Ahoj, chtěl bych vás poprosit, zda nevíte o nějáké stránce kde by bylo vysvětleno něco o předávání paraetrů v url, aby se dali podle parametrů tahat data z db atp :) (fakt mi je trapný oto prsit, ale skoro nic jsem nenašel)

tANNED
.NET › ASP.Net přesměrování
24. 6. 2009   #111064

Ahoj, zajimalo by me, o co jde. V zhledem k tomu, ze hledas i zacatecniky, bych neveril, ze tobude nejak extra k nauceni. Popis vice projekt, co v nem budes resit atd.

Anonymní uživatel
JavaScript, AJAX, jQuery › JS a AJAX - rozdíl?
25. 5. 2009   #101692

S javascriptem posuneš cokoliv kamkoliv || Ajax se zase nesere se záležitostmi okolo uživatele.


To není zas tak pavda, ajaXem se dají taky posouvat objekty po obrazovce a mnoho dalšího, ale je celkem sporné, jak je víše řečeno, "AJAX je implementován pomocí JS".

Anonymní uživatel
Sítě › Jak na internet
27. 4. 2009   #100027

Dobrý den, mám takový problém.. Ve škole nám vždy vypnou internet.. Když zadam třeba seznam.cz, skočí to na stránky školy - školní server.. Prostě nejde internet. Ale když sem připojeny přez ICQ 6.5 a učitelka vypne síť.. můžu stále příjmat a posílat správy přez ICQ-- a můžu stahovat i Operou.. ale na stránky se nedostanu.. a když se odpojím tak se už nepřipojím. nevíte jak něco takového obejít?.. děkuji.

Anonim
Inzerce › námět na hru The Lost
22. 4. 2009   #99637

No, jen bych rek ze s uzivatelem SPIRIT mam taky sve zkusenosti. Vse vychazelo do te doby nez sem ho potkal, a jedna z velkych chyb byla ze sem mu do jiste miri veril.. Vsechny projekty co me napadli sem mu zdelil. a on s velkym nadsenim ze jo.. super a deme na to.. Po par tydnech sem ale slychal nazory.. to trva dlouho, nema to cenu atd.. Nejvetsi perlickou bylo, kdyz mi nakonec rekl ze muj puvodni napad je jeho.. a ze nemam pravo mu do toho kecat.. Dobre.. te se ocitl v mem ICQ na listine blokovanych kontaktu a v Ignoru.. Doufam ze uz na nej nenarazim pod jinou prezdivkou.. Protoze to je zlo samo..

sory za off..

.NET › aktivní objekt po otevření f…
21. 4. 2009   #99572

Spíš bych doporučil Event Form_Load

private void Form_Load(object sender, EventArgs e)
{
textBox.Focus();
}

JavaScript, AJAX, jQuery › Vlastne menu
16. 4. 2009   #99186

No, tohle je pravděpodobně dělané pomocí CSS, pomohlo by ti nejspíš nato: http://www.cssplay.co.uk/menu/more#more
ale pokud to chces trochu efektivnější, doporučil bych toto: http://www.stunicholls.com/menu/jquery-slide-1.html#url . Tak doufam ze sem ti pomohl, jinak treba na www.jpw.cz to najdes taky.

OS - GNU / Linux › progrmaovanie pre linux
12. 3. 2009   #97118

Nemohl jsem si nevšimnout že zde bylo zmineno to, ze se da programovat v jazyce c# pod linuxem. Mohlby mi někdo prosimvas rict otom něco víc?.. Děkuji. PS: S Linuxem nemam moc zkusenosti.

Hry › Hledám grafika
9. 10. 2008   #86896

Ahoj, no sice nejsem profesionální grafik ale něco umím, 3dsmax 25% a photoshop 10% :D, ale je zde bonus, mám skušenisti z vívojem 3D her..........hry :") CSharp.NET Ale i 2D, heeer.

Problém:
Sem na škole, jako asi většina z vás, a moc extra času nemám, jak kdy, jeden den vůbe a jiný den hafec. Tak jestli chceš tak se ozvi.

TANNED88@CENTRUM.CZ

.NET › ASP.NET
9. 10. 2008   #86895

Jediné co sem zvládnul: Databáze a po zadání ne-formátovaného textu se uloží a vypíše do stránky. Ale na tom asi princip fora, chatu ci jiné nebude, :)

A co víc, taky bi se hodilo: návštěvnost, anketa, hodiny, vyhledávač, Né že všechno z toho nezvlád, ale hodiloby se to konečně i pro asp.net c#, visual basic atd a ne jen pro "PHP".

Třeba nějáký tutorial na tomto serveru.

.NET › ASP.NET
9. 10. 2008   #86893

Dobrý den, chtěl bych si udělat (v C#)vlastní diskuzní forum, návštěvní knihu nebo čet, hledal sem na internetu ale moc sem toho nenašel.: www.yetanotherforum.net, www.dotnetnuke.com a pod. Neumím moc dobře anglicky a stálí přístup k internetu taky nemám.

Jediné oco není nouze je: ASP.NET pro začátečníky, začínáme s ASP.NET 2.0, úvod do ASP. a podobně. Což si myslím že je celkem problém.

Sice nejsem bůh ví jak pokročilý uživatel, ale to co se hodí je na internetu málo, nebo neumím hledat.

Pokud někdo zná, umí nebo ví jak něco z toho udělat, budu rád za každý odkaz, návod a připomínku.
Děkuji.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý