Anonymní profil Yulii – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Yulii – Programujte.comAnonymní profil Yulii – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 82.99.144.–

Yulii
Java › primitivní GUI
14. 8. 2009   #114490

Jo takhle to vpodstate mam udelany, jen sem prave chtela zjistit jestli existuje neco jako restart aplikace, neco elegantnejsiho nez to cely vracet do puvodnich pozic "rucne" :-D ale dekuju za rady

Yulii
Java › primitivní GUI
14. 8. 2009   #114488

Jedna se o hru Logik. Vlastne naprogramovaná obdoba tohohle http://cs.wikipedia.org/wiki/Logik_(hra) a potrebuju tam udelat moznost nove hry, tak aby se mi obnovilo to okno s tou grafikou (coz je jakoby ta hra, jak je na ty fotce na odkazu) v pocatecni verzi = aby se anulovalo vsechno co tam uz uzivatel zmenil (umistovani barvicek a tak..), proste nova hra no....chtela sem zkusit jakoby odstranit a zas vlozit ten kontejner v kterym mam vsechny ty prvky okna, ale nejak mi to neslo...tak nevim co s tim :-)

Yulii
Java › primitivní GUI
13. 8. 2009   #114477

Ahoj já mam malinko jinej dotaz, ale myslím že to skoro spadá do tohohle tématu. Nevíte někdo jak obnovit okno v puvodnim nastaveni? (Přesněji: programuju hru v GUI, a potřebuju udělat Nová hra, tudíž aby se to jakoby všechno anulovalo, co sem prováděla v grafice, a ideálně i ve zbytku...prostě jakoby celý vypnout a zapnout ale právě aníž bych to musela vypnout a zapnout:-D)

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý