Anonymní profil David – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil David – Programujte.comAnonymní profil David – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 88.83.173.–

belzebub
PHP › Iniciály z jména a přijmení
8. 12. 2011   #150988

#2 KIIV

výborně, moc děkuji KIIVe, vyřešil jsem to takto:

echo "<tr><td>Inicialy</td><td>".mb_substr($coje["jmeno"],0,1).mb_substr($coje["prijmeni"],0,1)."</td></tr>";
belzebub
PHP › Iniciály z jména a přijmení
8. 12. 2011   #150985

Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o takovou menší radu - mám formulář, kde získávám od uživatele informace - jméno, příjmení, telefon, ... tyto informace pak pro kontrolu vypisuji po potvrzení formuláře na další stránce. Jde mi o to, že bych potřeboval udělat z polí "jméno" a "příjmení" (které jsou zvlášť) iniciály, které bych pak vypsal na kontrolní stránce. Jedná se mi tedy vždy o první písmeno z obou polí. Nevíte prosím jak to udělat co nejjednodušeji?

David
Inzerce › Hledam doucovani - Spoluprac…
19. 10. 2009   #117501

Ahoj, shanim nekoho, kdo se vyzna ve Visual Studiu a C++ a chce si doucovanim privydelat nejake penize. Potrebuji pomoct s importovanim a compilovanim C++ open source projektu do Visual Studia (tento projekt byl ve Visual Studiu vytvoren) a obecnym vyhodnocovanim nalezenych chyb pomoci programu, ktere v tomto zdrojovem kodu dokazi hledat chyby (Source Code Analysers - tyto programy neni potreba znat). Jednalo by se o spolupraci na nekolik mesicu.

David
Visual Basic › Doučováni MV2008
2. 10. 2009   #116665

Ahoj. Pracuji na takovem projektu, kde testuji ruzne programy ktere hledaji chyby v kodu C++ (Source Code Analysers). Tudiz jsem si na internetu nasel na sourceforge.net nejake open source projekty a pokousim se je importovat do Microsoft Visual 2008, abych je mohl otestovat na ruzne warningy a chyby. Pokud by jste se vyznal obecne v projektech C++ a vedel jak se compiluji a builduji a prevadeji do MV2008, Eclipse, ci jinych programu.., byl bych moc rad, kdyby jsme se mohli sejit a mohl bych se vas zeptat na par veci, nebo by jste mi sam neco vysvetlil. Ja jsem v tomto ohledu pouze zacatecnik. Za poradu bych vam zaplatil. Jsem z Ceskych Budejovic, ale mohl bych i dojizdet.
Dekuji za odpoved,
David Opelka, david.dda@centrum.cz

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý