Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.comAnonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 86.49.59.–

Anonymní uživatel
Java › Zamrznutie programu pri nati…
2. 6. 2010   #129753

to KIIV:
To že to je v perlu rychlejší je jasný. Perl je optimalizovaný na práci s textem. Viděl jsem i nějaká porovnání myslím že s javou 1.4, kde práce se stringy byla v perlu asi 10x rychlejší. V novějších verzích javy to je o trochu lepší, ale pořád nic moc. V javě nic rychlejšího pro parsování xml než sax není. Navíc ani napsáním vlastního parseru se to o moc nezrychlí. Jediné co může při použití SAX zdržovat je režie volání těch funkcí, jinak je to shodné s čtením textu po znacích.

Anonymní uživatel
Java › Zamrznutie programu pri nati…
2. 6. 2010   #129751

Buď si tu proměnnou do který to ukládáš musíš nadeklarovat už v metodě main, nebo si vytvoř novou třídu, která je potomkem DefaultHandler a v tý definuj getData. Pokud si tu proměnou deklaruješ v main, tak musí být final (např. final String[][] data ...).

Anonymní uživatel
C / C++ › Kontrola projektu do školy
18. 5. 2010   #129098

#include "stdio.h"
#include "stdlib.h"
#include "string.h"

Nevím jak ve visual studiu, ale obecně hlavičkové soubory z linkovaných knihoven se zapisují se špičatými závorkami (např. #include <stdio.h>). Úvozovky znamenají, že hlavičkový soubor je uložený v adresáři projektu. Pokud máš ty soubory uložené v adresáři projektu, tak můžeš narazit na problém pokud budeš chtít program zkompilovat v systému s jinou verzí kompilátoru (i pokud bude od stejného autora).

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý