Anonymní profil xDDDDDDDDD – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil xDDDDDDDDD – Programujte.comAnonymní profil xDDDDDDDDD – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 82.150.166.–

xDDDDDDDDD
Offtopic › samovolné vypínání pc
23. 7. 2010   #131655

ja mam taky takovy problem...treba..hraju si neakou hru nebo neco...a najednou se mi vypne PC....tak ho zabnu a asi za ctvt hodky se mi to stane zase...tak co to ku_wa je?...to si poradne ani nic nezahraju proste nic

C / C++ › SDL nekreslí
15. 9. 2008   #85195

Tak to mi taky prislo divny. Doporucil bych ti vykaslat se na SDL tutorial tady, protoze je uplne na prd. Na root.cz je lepsi, ale me se osvedcil: http://lazyfoo.net/SDL_tutorials/index.php. Sice je anglicky, ale vyplati se ucit se z nej.

Tedka nemuzu rozebirat kod, ale vecer podivam kdyz bude cas. BTW ten kod se mi moc nelibi, je to 5 pres 9...

Offtopic › Visual Basic versus C++
13. 9. 2008   #85018

To Laik : Jestli mas v C++ problemy na zacatku, tak na nej zatim zapomen. Proste by jsi zatim nepochopil slozity veci.

Nevim, jak jsi na tom s programovanim, jestli jsi uplnej novacek tak postaci napr. Pure Basic, Dark Basic, proste nejaky takovy Basicy, kde syntax neni C-like, ale podle me to je podobny. Ten VB moc neznam, ale nezda se mi jako uplne super volba...

Ale kdyz budes chtit programovat jen pro sebe, tak Basicy stacej. Kdyz pochopis zakladni principy, tak se snaz budes ucit C++. Ale zase je na tobe jestli se ti bude zamlouvat OOP (C++) nebo ne (C).

Python › Detekce QT
1. 9. 2008   #84212

Zjistuju QT jestli ja na pocitaci, kdyz pouziju: QTDIR = os.environ.get('QTDIR',None). Tak to najde 4.4.1, ktery jsem mel jednou nainstalovany, ale uz jsem ho odinstaloval, jinak mam tedka 4.4.0.

Doslechl jsem se ze mam vymazat QT z promennyho prostredi, jenze to jsem tam sam daval v opensource verzi. Tak ho smaznu, jenze QT commercial verze. Nemam neco pridat teda do promennyho prostredi? Zkousel jsem zmenit cestu na moji verzi 4.4.0, jenze python porad vraci tu druhou.

Nevite, proc mi to nenajde to spravny?

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý