Anonymní profil micro – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil micro – Programujte.comAnonymní profil micro – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 81.91.219.–

DeltaPi
.NET › ASP.NET - Jak na postback?
18. 1. 2011   #137940

Ano ChildrenAsTriggers UpdatePanelu je nastavena na true. Ještě jsem si všimnul, že když stisknu to tlačítko tak se mi nezmění ikona v prohlížeči indikující znovunačítání takže to vypadá, že to skutečně nic neznovunačítá, ale výsledek tomu neodpovídá..

DeltaPi
.NET › ASP.NET - Jak na postback?
18. 1. 2011   #137934

Ahoj,

Dostal jsem se do problémů s postbackem. Stránka se přenačte jakoby celá i když je prvek se kterým se má pracovat umístěn v UpdatePanelu.

Jinak v celém projektu používam AjaxControlToolkit.

Nejprve uvedu ukázku a pak rozeberu blíže ten problém:

Mám stránku projekt ve kterém je jedna MasterPage.master a jedna ContentPage.aspx.

V MasterPage je pouze panel s informacema a menu (vytvořeno pomocí TreeView a SiteMap). Na tom panelu s informacema a na panelu s menu používám toolkit CollapsiblePanelExtender. Célé menu a panel s informacema mám zabalený v UpdatePanelu.

Na ContentPage mám tři vstupní pole. Jedno je vstupní pole DatumTextBox na něm mám CalendarExtender. Pak vstupní pole UkolDropDownList (jednotlivé prvky výběru do něj tahám z databáze). A ještě vstupní pole DelkaTextBox na něm mám NumericUpDownExtender.

Dále tam mám jedno tlačítko SpustitButton a jeden popisek DataLabel.

Toto celé mám opět zabaleno v dalším UpdatePanelu.

Chci aby když kliknu na SpustitButton byla spuštěna metoda OnClick a provedl se ASP.net C# kód, který načte do popisku DataLabel informaci ze sloupce Uspesnost z databáze a to za splnění podmínek obsažených v DatumTextBox, UkolDropDownList a DelkaTextBox.

Pak mám ještě napsaný kód v události OnLoad v ContentPage:

if (!IsPostBack)
{
DatumTextBox_CalendarExtender.SelectedDate = DateTime.Today;
}

To proto aby hned po spuštění stránky bylo v DatumTextBoxu vypsáno dnešní datum, ale jen pokud Je stránka přenačítána celá, tzn. ne při postbacku když kliknu na tlačítko Spustit Button.

A teď k mému problému :):

Při stisknutí tlačítka Spustit Button se vše vpořádku provede až na jednu maličkost. Ve vstupním poli DatumTextBox se opět objeví aktuální dnešní datum a ne to které jsem si tam ručně přenastavil a také se mi do DataLabelu vypíše hodota k aktuálnímu datu a ne k tomu které jsem nastavil.

Lze si všimnout, celá stránka ContentPage jaksi přeblikne, podobně jako když ccelou stránku refreshnete.

Z toho plne, že podmínka v Onload ContentPage if (!IsPostBack) je vždy true takže se přenačí tá celá stránka a nejen ten potřebný obsah.

Netuší někdo z Vás jak to napravit resp. kde jsem mohl udělat chybu.

Děkuji, že jste to dočetli až sem a budu rád za kažkou radu ;)

pleasehelp
.NET › GridView a parametr z TextBoxu
11. 1. 2011   #137712

Mám na stránce gridview a plním ho: SelectCommand="SELECT [jmeno], [kontakt], [datum], [sport] FROM [Rezervace] WHERE ([sport] = @sport AND [datum] = @datum)">

Takže mám dva TextBoxy: sportTextBox a datumTextBox. Funguje to bez problémů jenom nevím jak mám zařídit aby GridView načetl správné záznamy když například změním datum v datumTextBox a nebo sport v sportTextBox.

Protože když stránka načte tak te gridview sestaví podle hodnot co jsou v těch textboxech hned po načtení a když pak obsah těch textboxů změním tak, ale gridview zůstává nezměněn.

Díky moc za pomoc..

lost
.NET › Delete v GridView
10. 1. 2011   #137710

To djanosik : Funguje díky..

lost
.NET › Delete v GridView
9. 1. 2011   #137653

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat jestli někdoneví jak nahradit strandartní tlačítko delete v GridView v asp.net obrázkem a to samé pro tlačítko Edit.

Mám je tam standartně přidané přes AutoGenerateDeleteButton = true; a AutoGenerateEditButton = true;

Díky.

micro
.NET › problém s instalací Ajax Con…
7. 1. 2011   #137623

Mám takový problém s instalací Ajax Control Toolkit asp.net do visual studia 2008. Když ho naistaluju podle návodu va http://www.asp.net/ajaxlibrary/act.ashx tak se mi normálně v panelu tools ty nové ajax controls zobrazí ale nemůže je přidat když pracuju v režimu design. Když se ale přepnu do code tak je tam vložit můžu. Při spuštění aplikace mi to ale vyhodí chybu:

Nelze najít žádné prostředky, které by byly vhodné pro uvedenou (nebo neutrální) jazykovou verzi. Zkontrolujte, zda během kompilace byl objekt AjaxControlToolkit.Properties.Resources.resources do sestavení AjaxControlToolkit správně vložen či propojen nebo zda všechna vyžadovaná satelitní sestavení je možné načíst a jsou plně podepsána.
Podle toho soudím že mi tam chybá nainstalovaná česká verze těch komponent, ale já nevím jak to spravit.

Prosím o radu, díky...

Copy&Paste
.NET › ASP.NET - Jak přiřadit styl…
22. 12. 2010   #137096

Ahoj,
začínam se učit asp.net, programuju ho v ms visual studiu a hned ze začátku jsem narazil na problém.

Vytvořím si nějaký div. Tomu divu nastavím css třídu .main-menu. Udělám to, tak že v nabídce [apply styles] kliknu na [new style] ten styl si pojmenuju .main-menu a nastavím mu potřebné atributy. Pak Kliknu v režimu designer na ten div co jsem vytvořil a v [apply styles] kliknu na tu třídu .main-menu a tak se to k tomu přiřadí.

Když si ale v tom divu vytvořím nějaký odkaz (LinkButton) a -chci mu přiřadit styl pouze v rámci toho divu .main-menu, tak nevím jak na tom.

V kdybych to psal ručně klasicky html + css tak akorát napíšu:



.main-menu a {
}

.main-menu a:hover {
}

atd.


ale v tom visual studiu nevim jak na to.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý