Anonymní profil Avatar – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Avatar – Programujte.comAnonymní profil Avatar – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 82.99.185.–

TenKterySeTaze
Offtopic › Emal? Který?
22. 11. 2011   #150319

No právě toho klienta... Nebo prostě spíš webové rozhraní

TenKterySeTaze
Offtopic › Emal? Který?
22. 11. 2011   #150315

Zdravím, přemýšlím o založení svého nového emailu, a hledám nejlepší řešení. Nabízí se otázka, můžeme ti něco doporučit, a říct důvod, proč si myslíte že je "lepší" než jiný? Google, Microsoft, Seznam, centrum, ...

Díky :-)

Avatar
Offtopic › Tok magnetického pole
9. 8. 2011   #145958

Ahoj, mám dotaz. Dá se magnetické pole směrovat? Vytvořit svazek, podobný laserovémů?

Děkuji

Petr Vykopal
Právo a podnikání › Reklamace: odstoupení od sml…
23. 7. 2011   #144975
Petr Vykopal
Právo a podnikání › Reklamace: odstoupení od sml…
23. 7. 2011   #144903

Dobrý den,
zhruba před dvěma týdny jsem šel na pobočku prodejny s elektronikou, abych zde uplatnil reklamaci na zakoupený výrobek - MP3 přehrávač. Přehrávač sice šel zapnout, ovšem nebylo možné přehrávat hudbu. Výrobek mi byl okamžitě uznán vadným a poslán na reklamaci (asi k výrobci). Když jsem dnes (23. července 2011) přišel na pobočku, bylo mi sděleno, že jako výsledek reklamačního řízení mi ze servisu poslaly zcela nový výrobek.
Na webu jsem se dočetl, že v případě nového výrobku mám právo na odstoupení od smlouvy, a vrácení pořizovací ceny. Tento výrobek jsem již několikrát reklamoval, pokaždé mi poslali nový výrobek a pokaždé jsem měl po chvíli používání ten samý problém. Když jsem ovšem sdělil obchodníkovi, že bych chtěl odstoupit od smlouvy, bylo mi řečeno, že mi nemůžou vrátit pořizovací cenu výrobku, jelikož v servisu rozhodli o tom, že mi pošlou výrobek nový a že tedy nemám na vrácení peněz nárok.
Nakonec mi obchodník naznačil, že si mám buďto přehrávač vzít, nebo mi budou účtovat poplatek za uskladnění. Nakonec jsme se dohodli na tom, že reklamační řízení mi oficiálně končí až 11. srpna 2011, a že tedy do té doby mám u nich výrobek nechat, aby kontaktovali servis, do kterého můj přehrávač posílali, aby se domluvili s nimi. Mě tedy řekli, ať přijdu až toho 11. srpna.
Chtěl jsem se tedy zeptat, mám právo na odstoupení od smlouvy a vrácení celé částky? Pokud ano, jak mám postupovat v případě, kdy obchodník bude nadále toto odmítat?
Děkuji

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý