Anonymní profil rtepaks – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil rtepaks – Programujte.comAnonymní profil rtepaks – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 193.165.251.–

rtepaks
Inzerce › grafický editor - napsáni v…
10. 5. 2012   #157687

Dobrý den,

prosím o podrobnosti na email rtepaks@seznam.cz.

Děkuji.

.NET › RIA Services DomainContext.L…
16. 3. 2011   #140080

To Anonymní uživatel : Ne, tím to není. Zkoušel jsem data natáhnout i bez zobrazení a pořád to samé. Je to tím, jak jsem naznačil výše. Čekání na data je sice neblokující, ale a "zpracování" dat se provede v hlavním vlákně. Vypadá to, že s tím nic nenadělám a už mě to ani tolik netrápí, beru to jako vlastnost a navíc jsem vyfasoval rychlejší PC a tam se to tolik neprojevuje :).

.NET › RIA Services DomainContext.L…
25. 1. 2011   #138140

Zdravím,
už delší dobu mi leží v hlavě taková drobnost. Používám RIA Services ve spojení se Silverlightem a když načítám data pomocí metody DomainContext.Load() - ať už přímo, nebo použitím DomainDataSource, pokaždé mi těsně před zobrazením dat zamrzne uživatelské rozhraní (cca 2s (pro 100 položek) , záleží na objemu dat). Samotný dotaz na server probíhá asynchronně, ui zamrzne až v okamžiku, kdy metoda Load() sestavuje výslednou kolekci. Setkal se s tím někdo?

Zatím se přesně nevyznám v tom, jak Load() pracuje, ale pokud si aplikaci odkrokuji, tak se zavolá Load(), čeká se na odpověď (ui stále reaguje), ui zmrzne a začnou se volat set metody objektů které bude obsahovat výsledná kolekce. Když teď nad tím tak přemýšlím, tak tuhle část má už na starosti asi třída LoadOperation, kterou Load() vrací. No nevím, už nad tím přemýšlím docela dlouho a ui furt mrzne :)

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý