Anonymní profil jidas6 – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil jidas6 – Programujte.comAnonymní profil jidas6 – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 89.203.209.–

Ondřej Ryška
C / C++ › DS-5 Eclipse with Qt and C++…
24. 6. 2014   #191389

Zdravím,

Dostal jsem virtuální stroj s Ubuntu 12.04. Ten spouštím ve VMware Player. Na stroji je instalováno DS-5 Eclipse s Qt a C++ nástroji a pluginy. Potřebuju do jedné rozpracované aplikace přidat funkcionalitu v Qt. Ale když spouštím aplikaci, nastane vždy problém. V chybovém okně se mi vypíše toto:

Dále se mi také u aplikace zobrazují následující warnings:

Připojen obrázek.

Správná cesta je /home/freescale/timesys/twr_vf600/toolchain/...... Složka sdk_oobe2 tam nemá co dělat a je tam navíc. Kde v Eclipse IDE mohu upravit tuto cestu?

Druhá věc co se mi na kartě Problems zobrazuje je následující:

i Infos(1 item)

i ***multiple target patterns. Stop.

Co všechno musím udělat abych aplikaci v pořádku rozběhnul?

Děkuji za pomoc.

Ondřej Ryška
Offtopic › JMeter - zaznamenání hodnot…
24. 4. 2014   #189519

#1 Ondřej Ryška
Takže zaznamenávat dobu odezvy každého požadavku je možné. Stačí nechat ve View Tree Result ukládat výsledky do souboru. V tom souboru pak lze nalézt dobu udezvy každého požadavku.

Ondřej Ryška
Offtopic › JMeter - zaznamenání hodnot…
23. 4. 2014   #189492

Zdravim,

jde nějak v JMeter zaznamenávat dobu odezvy a propustnost pro každý proběhlý požadavek. Ono se ty hodnoty zobrazují během testu pod grafem a mění se s každým požadavkem, a tohle opisovat během testu který má třeba 700 požadavků, to si ani nedokážu představit. Já bych tyto měnící se hodnoty potřeboval mít někde uložené. Poskytuje JMeter takové číselné zaznamenávání celého testu?

Díky

Ondřej Ryška
Mikrokontroléry › Raspberry PI JMeter měření P…
10. 4. 2014   #189154

OK, tuším že je to celkem zapeklitá záležitost. Spokojím se tedy s těmi uvedenými možnými důvody. Dík

Ondřej Ryška
Mikrokontroléry › Raspberry PI JMeter měření P…
9. 4. 2014   #189103

Zdravím,

Mám jednoduchou aplikaci v Java EE pro měření pomocí JMeter. Běží na heroku. Tady je její odkaz http://dip-app-2.herokuapp.com/people/. Ukládání do databáze a vrácení stránky s obnoveným obsahem probíhá prostřednictvím požadavku POST. V JMeter na RaspberryPI potom provedu následující test:

Připojen obrázek.


Chápu proč roste průměrná doba odezvy. Protože list odesílaný ze serveru je stále větší a větší a tak s každým požadavkem roste délka odezvy. Ale proč se začína zvedat až někdy v půlce testu?

Díky

Ondřej Ryška
Java › ukládání slov s diakritikou…
8. 12. 2012   #168410

#1 Ondřej Ryška
Problém vyřešen : http://stackoverflow.com/questions/11758094/hibernate-encodes-wrong-while-persisting-objects-utf-8

Ondřej Ryška
Java › ukládání slov s diakritikou…
8. 12. 2012   #168376

Zdravím,

máme školní projekt využívající Spring 3. Na JSP formuláři jsou políčka do kterých se vyplňují data, která mohou být a asi často budou s diakritikou. Když potom controller uloží data do databáze, "vše" je v pořádku, až na to, že diakritika se změní v nesmyslné znaky. Využíváme MySQL 5.0.51 kterou spravujeme pomocí PHPmyAdmin. Kódování jsp formu je v UTF-8. Nastavení databáze je takové:

Znaková sada v MySQL: UTF-8 Unicode (utf8)

Porovnávání pro toto připojení k MySQL: utf8_unicode_ci

Porovnání u jednotlivých atributu tabulek: utf8_czech_ci

Tu databázi jsem nenastavoval já a nevím jestli je to dobře. Když ale uložím nějakou hodnotu s diakritikou do databáze  přes phpmyadmina tak se to uloží správně s diakritikou. Takže bude chyba někde při přenosu dat z aplikace do db. Jo a pro persistenci používáme Hibernate a server máme GlassFish 3+. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?

Díky

jidas6
Java › Export z NetBeans
13. 6. 2012   #159116

#1 Lubos
no jestli to dobre chapu tak exportovat do JAR souboru. V netbeans vznika automaticky po buildovani (Clean and Build )projektu v adresari kde se nachazi projekt. Jestli ten jar bude fungovat i s tou vnorenou databazi nevim, ale snad by mel.

jidas6
Java › jogl jar soubor
12. 6. 2012   #159055

No tak uz sem na to prisel, mel sem spatne adresovani obrazku. V NetBeans to fungovalo ale v jaru to neslo. Ted uz sem to spravil a funguje to.

Ale ted by me zajimalo jakto ze se hra chova nejak divne na ruznych pc. Zkousel sem ji na ctyrech pc, na dvou funguje spravne ale na dvou je tam jedna chyba. Jde o to ze se mi misto jedne textury vykresluje jina, ktera je ve hre taky pouzita. Proste se konkretne misto textury s domeckem vykresli textrura kmene stromu. vykresli se ve stejne velikosti ale jde o jiny obrazek. Jako kdyby to delalo na vsech pc tak je jasne ze pouzivam u domku jinou texturu, ale jak rikam, na dvou asusech to funguje dobre, ale na historickém desktopu a lenovo netbooku to dela tu chybu. Posílám screeny.

http://ryska.webzdarma.cz/good.bmp

http://ryska.webzdarma.cz/worse.png

Rekl bych ze to bude nejak souviset mozna s grafickou kartou nebo ovladaci ale vubec nevim co s tim...

Pripominam ze je hra udelana v OpenGl v Jogl

jidas6
Java › jogl jar soubor
11. 6. 2012   #159033

#2 host
no zkontroloval jsem ten manifest a je tam uvedeno tohle:

Manifest-Version: 1.0
X-COMMENT: Main-Class will be added automatically by build

tim manifestem myslim ten soubor co se vytvoril v hlavnim adresari projektu.

Ted me trapi jedna "zahada". Kdyz v konstruktoru hlavni tridy ktera slouzi pro rendering (trida implementujici GLEventListener) nevolam vubec nic tak tak vygenerovany jar soubor funguje dobre. To same i v pripade kdyz dam do konstruktoru jen nejaky vypis na konzoli nebo volani nejake metody ze tridy. Ale pokud v konstruktoru volam metodu pro naplneni ArrayList<Tree> kde se pridavaji polozky pomoci add, tak vygenerovany jar soubor proste nefunguje.kdyz ho spustim tak zas jen presipaci hodiny a nic. Pritom ten manifest je stejny jako u funkcnich jar. Proste pokad chci naplnit kolekci (bez cehoz ta hra nemuze fungovat) v konstruktoru tak jar soubor nefunguje. Nechapu to..Nevite nekdo cim to je?

jidas6
Java › jogl jar soubor
10. 6. 2012   #159012

Zdravim,

mam v joglu udelanou jednoduchou 2D hru. V Netbeans vse funguje spravne ale kdyz Clean a Buildem vytvorim jar soubor tak ten pak pri samotnem spusteni nefunguje, tedy pri poklepani na soubor se jen zobrazi presipaci hodiny a nic dal. Kdyz do mainu pred samotnym zobrazenim formulare s openGL oknem dam ještě klasický jframe s talcitkem pro spusteni openGL okna, tak se po spusteni jaru tento formular zobrazi ale po stisknuti tlacitka se stejne nic nedeje. Takze se mi proste nechce otevrit okno kde bezi scena v OpenGL.

Dik

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý