Anonymní profil Jay – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Jay – Programujte.comAnonymní profil Jay – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 90.183.137.–

Jay
HTML / XHTML › Šablona pro wordpress
4. 7. 2012   #159770

Zdravím, omlouvám se, že jsem to strčil do této kategorie, ale nenašel jsem žádnou vhodnou.

Budu vytvářet grafický návrh webu, který potom bude nasazen na wordpress - potřeboval bych vědět (aniž bych musel číst složité specifikace nebo procházet tutorialy na netu), zda jsou zde nějaké standardy nebo omezení. Nebo jestli ten návrh může být jakýkoliv a na wordpress se to potom "nějak" nasadí.

Díky,

H.

Jay
C / C++ › Algoritmus "Lights"
13. 10. 2011   #148597

Zdravim,

chystam se na implementaci tohoto algoritmu v c++, tak se chci jen zeptat, jestli byste nemeli nejake hinty do zacatku, treba jake datove struktury pouzit, nejake finty na snizeni casove slozitosti, apod.

Jedna se o problem Lights - mozna znate jako hru pro mobily (http://en.wikipedia.org/…t_%28game%29). Mam z nejake pocatecni zadane konfigurace zjistit nejmensi mozny pocet kroku tak, aby na konci vsechna svetla byla zhasnuta.

Takze jakym zpusobem si napriklad pamatovat kroky ve kterych uz jsem byl? Jakou datovou strukturu pouzit pro ten grid? Dvourozmerne pole? Mit jednotliva pole jako struktury nebo instance tridy?

Jenom si delam takovy pocatecni brainstorming, takze kdybyste kdokoliv cokoliv vedel, budu moc vdecny za jakekoliv postrehy.

Diky moc,

J.

Hanza
JavaScript, AJAX, jQuery › javascript - obrázky
7. 10. 2011   #148353

Zdravím,

nevíte někdo, zda javascript umí nějakým způsobem zjistit zda jsou v prohlížeči povolené či zakázané obrázky? (např. pomocí WebDeveloperu)

Díky moc,

H.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý