Anonymní profil OldanyGroup – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil OldanyGroup – Programujte.comAnonymní profil OldanyGroup – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 82.208.44.–

Chytré telefony, komunikátory a jejich OS › Aplikace pro evidenci docház…
10. 9. 2015   #204868

Frekr vám pomůže evidovat příchody a odchody vašich zaměstnanců při práci v kanceláři i na cestách. Všechno přitom vidíte v reálném čase a odkudkoliv přes webový prohlížeč.

Frekr si můžete bezplatně vyzkoušet pro 5 zaměstnanců zdarma po neomezenou dobu. Pokud budete spokojeni a máte více zaměstnanců, pak můžete kdykoliv přejít na placenou verzi. Zde se platí měsíčně dle počtu zaměstnanců. Stačí se zaregistrovat.

Frekr se jednoduše používá i zprovozňuje, není potřeba nakupovat žádný dodatečný software či drahé docházkové terminály. Plně využívá moderních technologií ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu.

Na pracoviště umístíte tablet či mobilní telefon s aplikací Frekr, toto zařízení bude fungovat jako přístupový terminál. Každý pracovník se při příchodu bude evidovat pomocí přístupové karty (NFC) či načtením QR kódu. Svoji aktivitu pracovník může kontrolovat ve webovém rozhraní.

Pracovník v terénu si může stáhnout aplikaci Frekr do svého mobilního telefonu či tabletu a po spárování s jeho účtem bude hlásit svoji aktivitu mimo kancelář. Pro ověření může aplikace zaznamenávat pracovníkovu pozici pomocí GPS. 

Více o aplikaci se dozvíte na webových stránkách frekr.me.

OldanyGroup
Chytré telefony, komunikátory a jejich OS › Mobilní aplikace pro ovládán…
10. 7. 2012   #159972

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý