Anonymní profil Patrik – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Patrik – Programujte.comAnonymní profil Patrik – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 78.98.165.–

C / C++ › C++ (začiatočník)
20. 7. 2012   #160373

http://leteckaposta.cz/493015866

1.) Lekcia by mala byť za mnou :-) Niečo spravím v Pascale...  a potom si vždy prečítam kúsok lekcie a dnes som ukončil ďalšiu lekciu u vás. Tak ma zaujíma či vám to ide  spustiť :) kto by mal záujem :-)

Pascal › Windows 7 nefunkčnosť (Pasca…
20. 7. 2012   #160372

aha veľmi pekne ďakujem a všetko ide bez problémov ja som sa z tej stránky preklikal úplne niekde inde veľmi pekne ďakujem :-)

Pascal › Windows 7 nefunkčnosť (Pasca…
20. 7. 2012   #160363

#2 zdenda
Nefunguje :-(

#3 yetty
FPC má nefunkčný odkaz na 64bit OS. Takže tiež som ďaleko neprišiel. :-(

Ale ajtak vám veľmi pekne ďakujem.

Kto vie ako nato nech sa prosím ozve ďakujem.

Pascal › Windows 7 nefunkčnosť (Pasca…
20. 7. 2012   #160356

Dobrý večer rozhodol som sa že najprv prejdem na Pascal a potom na C++ nech mám aspoň nejaké tie základy a troška tomu porozumiem. Lebo nenašiel som knihu od úplného začiatku na C++. 


lenže mám problém mám Windows 7 ultimate 64bit a nejde mi pascal. Stiahol som viac verzií nainštaloval ale píše že nepodporuje 32-64bit OS. 


Tak som išiel podľa http://blog.bestsoftware4download.com/2010/02/how-to-install-turbo-pascal-on-windows-7-64bit/ ale pri 6 bode sa viac nepohnem skrátka nerozumiem tomu kde mám otvoriť Turbo Pascal kedže to čo som stiahol mi nejde otvoriť píše že to stále nepodporuje OS. Aj keď som do toho 6bodu spravil všetko ako je písane. 


Neviete rady? Mám starý počítač ešte s OS (XP) ale zdroj je odpálený a nemám momentálne 16€ na taký zdroj kedže peniaze sú momentálne problém a odkladám ich na knihy. Ak má niekto s týmto skúsenosti poradte mi prosím vás budem vám veľmi vďačný :-) Veľmi pekne ďakujem

C / C++ › C++ (začiatočník)
18. 7. 2012   #160268

Ok. Veľmi pekne vám všetkým ďakujem začnem stým Pascalom potom si to poradie teda určím, čo ako ďalej. Ano na strednej máme Pascal + tvorba www a siete. Ešte raz veľmi pekne ďakujem za odpovede.   

Čo sa týka anglického jazyka tiež ďakujem za radu ako sa ho efektívne naučiť kedže budem z nej aj maturovať.   

Keby niečo opäť sa ozvem do tejto témy  

C / C++ › C++ (začiatočník)
18. 7. 2012   #160255

Objednám si tú spomínanú knihu. Ak ju prejdem uvidím čo ďalej síce tak skoro to nebude lebo to chcem všetko pomaličky a poriadne prejsť. Potom uvidím či sa vrhnem na C alebo C++ ale určite by som chcel skôr sa nahnúť k strane  C++. Ale tak keď vidím že C je podobné ako c++a má podobné syntaxi s inými jazykmi. Tak neviem či nebude lepšie sa nahnúť po tej knižke k Cčku prejsť pár návodov aspoň 1-2 knihy a potom prejsť na C++. Ak sa aspoň niečo naučím z C++ budem môcť robiť pre jeden projekt len základ je vedieť aspoň niečo nejaký ten začiatok a tam by som sa zdokonalovaľ. 

Dám otázku na vás čo by ste spravili na mojom mieste?Čo by ste sa učili a ako by ste postupovali Pascal=C=C++? alebo Pascal=C++? Aj to mi pomôže sa rozhodnúť. 

C / C++ › C++ (začiatočník)
17. 7. 2012   #160252

Presne tak, anglický jazyk to mám tiež nedostatky a kedže sa tomu všetkému začínam venovať na stole mám knihu CSS @ HTML a anglický jazyk. Všetko sa chcem naučiť lebo anglický jazyk je tiež veľmi potrebný na programovanie kedže tie rozsiahlejšie kvalitnejšie a potrebnejšie veci do budúcna sú v anglickom jazyku. Preto to všetko ale isto sa pomaly učím. 
http://www.martinus.sk/?uItem=57656

http://www.martinus.sk/?uItem=62331 v tejto knihe je použitý pascal momentálne sa chystám objednať tieto 2 knihy. 

Určite sa pustím do programovania v tom pascale. Čítal som fóra a a dosť ľudí hovorí že ak je problém s c++ prejsť na iný jazyk. Hovorili že aby sa prešlo na pascal, python alebo niečo podobné. Dosť ľudí hovorilo za pascal, že hlavne algoritmus a tie veci ostatné čo sa používajú pri programovaní aj keď potom budem prechádzať na C++ a bude tam určitá odvykačka určitých bodov čo boli v pascale a v C++ už sú nepotrebné ale aspoň sa naučím ako taký začiatok programovania troška to pochopiť a potom prejsť na C++. Niekto začínal takto niekto hneď s C++ niekto s C a podobne. Ja to skúsim takto a uvidíme je to beh na dlhú trať ale stojí mi to zato. Kedže som už druhák  na Strednej odbornej škole a tam budeme brať tvorbu webu, pascal/delphi7 ale skôr pascal tak aspoň sa potom nemusím v škole s tým babrať. Učitelia povedali že programovanie v pascali budeme brať len tak orientačne lebo kto chce byť programátor musí sa aj doma do toho pozrieť a nie len v škole s tým pracovať a netýka sa to len programovania ale čohokoľvek treba sa stále učiť učiť a zlepšovať sa. Síce je pravda že teraz cez leto to nie je také ale keď máme teraz zlé počasie venujem sa len tomu čítam sledujem zatiaľ len a do ničoho som sa nepustiľ treba si premyslieť  s čím začať ako čo je najlepšie zohnať si nejaké veci a to tiež zabere kopec času už pár dní hľadám čo bude lepšie ale konečne som sa dostal k záveru a idem Pascal=C++ potom dotoho zahrniem CSS/HTML/PHP/Grafika WWW/Java baví ma to a viem že sa to dá všetko naučiť ak človek chce nepotrebujem byť v týchto posledných veciach expert ale aspoň ako tak to ovládať hlavne je to programovanie a dá sa povedať že je to pekne aj finančne ohodnotené. :-)

C / C++ › C++ (začiatočník)
17. 7. 2012   #160248

Teraz pre istotu to račej píše že to nemá (.exe) :-( Asi to vidím najprv na Pascal aby som aspoň ako tak niečo chápal a potom zbehnem rovno na C++. Nevie uvidím ešte pobehám pár diskusií :-)

C / C++ › C++ (začiatočník)
17. 7. 2012   #160231

   

1.)Toto mi vyhodí po Play
Z nejakého dôvodu ešte pred tým ako som vytvoril tento topic nebolo možné dať F5 ani Play


2.) Ak odkliknem "Yes" vyhodí toto


3.) Toto mám zložku kde sa mi to ukladá. :-)

P.S: Nič nebliklo. 


C / C++ › C++ (začiatočník)
17. 7. 2012   #160210

#1 Patrik

Tento článok som písal ja :-) Prepáčte zabudol som sa registrovať 

Patrik
C / C++ › C++ (začiatočník)
17. 7. 2012   #160209

Dobrý deň, 

Chcem sa spýtať ako mám začať teda programovať v  MVS 2010 express 
Okno mám otvorené zadal som tam aj prvý program Ahoj svet ... Ja som si to troška inak pomenoval... ale to je jedno mám to aj uložené ale ako to spustím? Aby bol výsledok len "Ahoj svet" bez kódov bez všetkého. Nikde nevidím nato návod bude lepšie kúpiť si knihu a tak sa začať učiť uplne od začiatku? Idem podľa tutoriálov tu na webe. Tak isto sa učím pomaly aj HTML/CSS/PHP/Photoshop/Java. Momentálne ale čítam už pár dni diskusie a podobné veci ohladom C++ a povedal som si naučím sa C++ a pôjdem na ďaľšie. Kedže www tvorbu ma budú učiť aj v škole tak som si povedal račej si dám to C++ ako weby (zatiaľ) Alebo by ste mi odporučili iný postup? 

Čo sa týka C++ tak prečítal som si pár článkov ale fakt neviem ako mám začať napísal som ten kód "ahoj svet" a uložil som si to. Ale čo ďalej ako to spustiť alebo tak... budem vám vdačný. :-)

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý