Anonymní profil Vítek – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Vítek – Programujte.comAnonymní profil Vítek – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 213.226.210.–

Vítek
3D Studio MAX › Tvorba počítačové hry - shán…
22. 12. 2012   #169206

Zdravím,

v rámci školního projektu jsme začali ještě se spolužákem tvořit v XNA počítačovou hru (vesmírná strategie s prvky tower defence). Projekt ve škole skončil a mi jsme se rozhodli hru dále rozvíjet a postupně publikovat. Vzhledem k tomu, že ani já ani spolužák nejsme graficky příliš nadaní, 3D modely (ve formátu .fbx, což podporuje Blender, Max a určitě i další), které aktuálně používáme ve hře, jsou volně dostupné, díky čemuž často příliš nepředstavují to co ve hře představovat mají.

Sháníme tedy nějakého 3D grafika, který by byl ochoten zdarma vytvořit nějaké modely. Tuto hru po kompletním dokončení a odladění chceme publikovat jako volně dostupnou, například s možností příspěvku od případných fanoušků (to, že nějací fanoušci budou, rozhodně nezaručujeme). Jsme ochotni se o tento příspěvek rovným dílem podělit (=1/4 ještě máme člověka, který tvoří 2D grafiku). Jako největší motivaci považuji, uvedení jména v seznamu autorů. Pokud někdo myslí na nějakou profesionální dráhu v 3D grafice, měl by myslím povedenou referenci (odstavec do životopisu).

Hra přebírá motiv z flash hry http://old.casualcollective.com/#… . Aktuální podobu naši hry lze shlédnout na prezentačním videu: http://ulozto.vit-stekly.cz/…paceGame.avi (první část ukázka výběru planet = herních misí, poté následuje jakési vysvětlení herního prostředí / bohužel nenahrávali jsme mluvený komentář, třetí část ukazuje kus hry, čtvrtá část vtipný konec s nesmrtelným bosem / v reálné hře asi nebude nebo to už není aktuálně tolik podstatné).

Případní zájemci pište na thespacegame.at.vs-point.cz . Nemusí se jednat pouze o jednoho grafika, jsme otevření i třeba nějakým modelům co jste si dělali jen tak a hledáte pro ně využití atd. Díky

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý