Anonymní profil morph – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil morph – Programujte.comAnonymní profil morph – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 89.103.73.–

morph
Vzdělání › VŠ pro informatika se znalos…
17. 1. 2013   #170257

Drak a jeste druha poznamka - mas pravdu, ze opravdovou praxi teorie nahradit nemuze, ja jsem tim jenom chtel poukazat na to, ze u slozitejsich veci tu praxi musis mit na cem stavet a proto imho neni nejstastnejsi vybirat skolu podle "prakticnosti", protoze potom uz to nikdy nedozenes, navic teorie je casove stalejsi zalezitost, zatimco praxe se meni tak dynamicky, ze nez clovek vyleze, ze skoly, je pulka veci jinak (zkratka, ze oboje ma svuj cas).

Pak je samozrejme take varianta, jak pises, nejit na VS a jit rovnou pracovat. S tim v zasade naprosto souhlasim, je to taky mozna varianta a kazdy si musi zvazit sam, jestli pro nej VS bude nebo nebude prinosem.

Mozna ted nase prispevky pro nekoho vypadaji, ze jsou trosku ve sporu, ale myslim si, ze v zasade mluvime o stejne veci. Jenom jsme kazdy trosicku vice ovlivneni tim co delame; pochopil jsem, ze delas automatizaci a tam je samozrejme vetsi rozdil mezi tim co funguje na papire, co funguje v realu, a co funguje v realu, udela se to rychle a jeste se na tom hodne vydela, nez napr. v um. inteligenci atp.

morph
Vzdělání › VŠ pro informatika se znalos…
17. 1. 2013   #170256

Drak, ano, kdyz si to ted po sobe ctu znovu, tak uznavam ze s tim, ze se naucis praxi sam jsem silne prestrelil, to JE blabol. Naprosto s tebou souhlasim, ze idealni je, pokud mas sanci delat ve spickovym tymu a pokud ti lide v nem jsou ochotni pomoci, tak neni co resit. Zaroven je potreba mit ale v hlave, ze alespon v prvnich nekolika letech nejsou, nebo nemely by byt penize to nejdulezitejsi - proste je potreba to brat tak, ze se clovek hlavne uci...

Ohledne tveho hodnoceni FEKTu, no zalezi predmet od predmetu, clovek od cloveka, tak jako vsude. Na druhou stranu je pravda, ze kdyz bych vzal nejaky median urovne vyuky, tak zhruba odpovida tomu co jsi popsal (a je mi jasne na ktere oblasti a ktere lidi konkretne narazis...). Celkove vzato, jsou tam i vyborni lide, ale nestane se ti to, co je bezne na spickovych skolach - ze by to byli lide, kteri tak zasadne ovlivnuji svym vyzkumem svuj obor, ze potom jejich prednasky jsou z velke casti o jejich vlastni praci... Na druhou stranu na FEKTu nebudes mit zadny problem s dostupnym vybavenim v labinach a je fakt, ze porad patri k tomu vyrazne lepsimu co se da u nas studovat - schvalne ale neuvadim nejaky soukromy zebricek, nechci vyvolavat zbytecny flame a zaplevelit tak toto celkem nosne vlakno, ktere snad nekomu i pomuze.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý