Anonymní profil martin – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil martin – Programujte.comAnonymní profil martin – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 78.108.63.–

ra3sk
Inzerce › Tvorba statických www stráno…
7. 6. 2014   #190855

Zdravím Vás. Som mladý človek čo nemá žiadne portfólio. O tvorbu www stránok sa zaujímam už dlhý čas. Chcel by som Vám tu  navrhnúť tvorbu www stránok zdarma. Vytvorím statické stránky či už to budú onepage alebo na viac stránok (najviac 7 podstránok). Vymyslím aj dizajn aj si sám nakódujem. Úplne zdarma. Budem potrebovať len popis o čom by mal web byť a nejaké texty ktoré by ste chceli mať na www stránke. Jediné čo požadujem je malý odkaz v pätičke Vašej novej www stránky.

Kontaktujte ma mailom : krowlbusiness@outlook.com

Ďakujem, že mi dáte príležitosť. Veď predsa nemáte čo stratiť :-)

martin
Java › Jak zacit psat web s JSF (Ja…
23. 5. 2013   #176508

Zdravim,

jsem student vysoke skoly a mam pred sebou 3 mesice volna, behem kterych bych se rad trochu naucil tvorit webove aplikace v Jave.  V Jave jsem jiz napsal par desktopovych (Swing) aplikaci. Nejsem sice expert, ale dovolim si tvrdit, ze na tom nejsem spatne :-)

Dosud mam s webovymi aplikacim zkusenosti pouze v PHP (Nette), kde jsem jiz napsal nekolik realne bezicich webu. Tento semestr jsem mel zapsany predmet zamereny na web v Jave. Bohuzel za 2 hodiny cviceni tydne se clovek moc nedozvi. Prakticky jsme si udelali "Hello world" s nejakymi vstupy typu secteni 2 cisel a zobrazeni vysledku v JSP, JSTL a Stripes. Dve 2 hodinove cviceni jsme venovali Springu.

Rad bych tvoril AJAXovy web s peknym GUI. O JavaScript se nechci starat a idealne chci vse psat jenom v Jave. Bylo mi doporuceno JSF (Java Server Faces) v kombinaci s RichFaces / IceFaces / PrimeFaces.

Rozhodl jsem se zkusit venovat JSF. Muzete mi doporucit nejake materialy pro uplneho JSF zacatecnika? Idealne v elektronicke podobe. Internet je plny ruzne starych a ruzne kvalitnich Hello world tutorialu, ale dost mi jich nefungovalo (asi moji chybou).

Jak je to s verzemi JSF? V hodne tutorialech psali o JSF 1.2. Ma to jeste dnes cenu, nebo jit hned do JSF 2?

Vsude slysim chvalu na kombinaci JSF+Spring. Je opravdu Spring tak nepostradatelny? Ma smysl se hned od zacatku ucit i Spring, nebo je lepsi zacit s cistym JSF? Ve Springu jsem nikdy nedelal.

Dekuji za Vase rady!

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý