Anonymní profil Marek09 – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Marek09 – Programujte.comAnonymní profil Marek09 – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 88.100.198.–

Marek
Funkcionální programování › Jak efektivně začít?
14. 8. 2013   #180331

Děkuji. 

Podívám se na tu knížku.. Jinak ten devbook vypadá taky dobře, dokonce tam je i nějaký kurz.. což by nemuselo být špatné.

Marek
Funkcionální programování › Jak efektivně začít?
13. 8. 2013   #180303

Tak jsem se tedy rozhodk, ze zkusim zacit s C#. Snad jsem si tedy nevybral spatne. Celkove me uz delsi dobu lakalo, tak snad ho zvladnu. Chtel bych se jeste zeptat. Nevedel by tu nekdo o nejake dobre knizce co by mi dala krok po kroku alespon zaklad toho C# ? Idealne bez zbytecnych slozitych slov, tak abych ji chapal a take mne nestala 1000kc. Nechci to umet profesionalne, ale pochopit a naucit bych se chtel, abych zvladl casem nejake ty mensi aplikace.

Dekuji predem.. :-)

Zasláno z mobilního telefonu.

Marek
Funkcionální programování › Jak efektivně začít?
10. 8. 2013   #180188

Děkuji za odpověď.

Je mi jasné, že potřebuji pro programování logické myšlení a představit si vše "rozloženě".. ale mě právě zajímá, jakým jazykem bych měl začít.. Přemýšlel jsem o "C", ale nevím, zdali to je moudrá volba pro mne. Zkrátka bych rád začal něčím co bych později nějak uplatnil. Je mi taky jasné, že ze začátku nebudu tvořit žádné módy, to může přijít třeba za rok-dva, ale právě bych se rád k tomu nějak dopracoval, čili začal nějakým jazykem.. a později dejme tomu přešel na jiný, který by měl k té tvorbě aplikací/módů již blíže.

Marek
Funkcionální programování › Jak efektivně začít?
9. 8. 2013   #180168

Zdravím,

již dlouho si přeji naučit programovat. Zajímalo by mě tedy jakým jazykem bych měl začít, pokud chci tvořit aplikace, nikoliv stránky. Rád bych časem dělal různé módy do her nebo něco podobného.. Stránky jsem tvořit zkoušel, ale nijak mě to nezaujalo, čili jsem u toho nevydržel. Nemám žádné znalosti ohledně programování a matematika je moje velmi velmi slabá stránka, přes všechny pokusy pochopit složitější věci v matematice jsem pohořel.. i přesto, že mám alespoň, tedy doufám, trochu logické myšlení je pro mě matika těžká.. čili se chci taky zeptat zdali není zbytečné začínat bez znalosti matematiky a v mém věku(17), zdali není pozdě.

Rád bych začal nějakým programem, který bude mít pro mě budoucnost a hned mě neodradí.. byl bych také rád, jestli byste mi nedoporučili nějakou knížku či stránku kde bych se mohl krok za krokem učit a zlepšovat..  :)

Děkuji..

Marek09
Funkcionální programování › Autoregistrace na určitou st…
24. 7. 2013   #179520

Tak ono tam pár lidí je, kteří tohle dělají.. ale ti mi pochopitelně tohle sdělit nechtějí, jaký script používají.. Dělal jsem si ty účty ručně, z jedné ip.. a doteď se nic nestalo.. ovšem ručně mi to zabere spoustu času..

Vím, že existuje program, který registruje tyhle účty.. že stačí kliknout na "OK" a ono to ty účty vytváří, samozřejmě opsat captchu.. takže žádný script na stránky.. no.. a něco takového bych právě potřeboval.. ono to ani není hra, jedná se o jednu stránku.. jsem na ni přes rok, takže předpokládám, že tam budu i nadále.

Marek09
Funkcionální programování › Autoregistrace na určitou st…
24. 7. 2013   #179506

No teda nevím.. děkuji za reakci, ale on je problém v tom, že nemám žádné znalosti ohledně programování.. navíc ta stránka má registraci přes flash.. čili to není obyčejná registrace jako jinde..

Navíc potřebuji registraci na odkaz s mým id.. čili www.neco.cz/id4567 např.. tam je pak důležitý ještě kliknout na několik věcí.. Proto jsem myslel, zdali by to nebyl někdo za finanční odměnu schopen udělat, aby stačilo zadat jen jméno, mail a heslo.. a samo to registrovalo a zapisovalo účty do txt. dokumentu.. ideálně aby stačilo psat jen captchu a vše se registrovalo náhodně..

Marek09
Funkcionální programování › Autoregistrace na určitou st…
23. 7. 2013   #179482

Zdravím..

Uměl by tu někdo udělat automatickou registraci na jednu stránku? Registraci náhodného jména, emailu a hesla.. který by se mi zapisoval do textového dokumentu?
Jsem ochoten za toto zaplatit, pokud by to někdo uměl, napište mi.

Děkuji.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý