Anonymní profil Siopaulo – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Siopaulo – Programujte.comAnonymní profil Siopaulo – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 80.188.171.–

Funkcionální programování › Jaký programovací jazyk zvol…
2. 11. 2017   #218322

Děkuji za návrhy. Nějak se tím ještě musím prokousat a trochu si něco o různých způsobech přečíst. Začnu s pár experimenty s JS, Canvas a SignalIR ... nevím jestli budu potřebovat k tomu ASP.NET. Z toho vyplynou další postřehy, tak se pak zase ozvu. :-)

Funkcionální programování › Jaký programovací jazyk zvol…
1. 11. 2017   #218277

Rád bych naprogramoval aplikaci pro webové prostředí a to samé, aby fungovalo jako aplikace v mobilu. Na stránce nebo v aplikaci by byl obrázek (bitmapa, rastr) do kterého by příchozí návštěvníci mohli něco online zakreslit (pixelový bod, či čáru dle vybraného nástroje a barvy). Obrázek by se tak průběžně ukládal a uchovával zásahy návštěvníků. Mám zkušenosti s programováním ve Visual Basic v Excelu a vím, že programování jako takové zvládnu. Otázka tedy je jaký vhodný programovací jazyk zvolit pro daný účel? Napadají mne jazyky C# .NET, Java nebo JavaScript. Jde o to kde hledat ty správné ovladače, knihovny, které by mi při práci pomohli. Děkuji.

Siopaulo
Visual Basic › Jak ukončit nekonečnou smyčk…
14. 11. 2013   #183891

#2 z
Já bych se podíval, ale při editaci nejde vidět...něco tam je, ale né vše. Netváří se jako zamčený a zkoušel jsem najít cestu jak to odblokovat, určitě je to program, který se mi právě hodí pro mojí aplikaci

Siopaulo
Visual Basic › Jak ukončit nekonečnou smyčk…
14. 11. 2013   #183876

V Excelu mám pod tlačítkem následující kód:

Private Sub CommandButton1_Click()
Do
i = i + 1
Cells(1, 1) = i
Loop
End Sub

Při spuštění je tlačítko stále sepnuté a nelze vůbec nic dělat ani stisknout jiná tlačítka s příkazem End. Potřeboval bych smyčku zastavit buď stiskem stejného nebo jiného tlačítka, či klávesou. Jediné co funguje je ESC. Něco jsem našel "Doevent" ale vůbec mi nejde to zapsat, aby to fungovalo.

2. Během Loopu bych chtěl měnit i jiné parametry, například barvu fontu.......pomocí check boxu, ale vše je zamrznuté...nevím jak to pojmout. Viděl jsem aplikaci, kde vše lze měnit za chodu: http://chandoo.org/…g-pendulums/

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý