Anonymní profil Scanfore s. r. o. - IT divize eGen – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Scanfore s. r. o. - IT divize eGen – Programujte.comAnonymní profil Scanfore s. r. o. - IT divize eGen – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 89.103.91.–

Scanfore s. r. o. - IT divize eGen
Inzerce › Hledáme PHP Programátora
3. 9. 2014   #193472

Ahoj!

Do našeho mladého a přátelského kolektivu sháníme novou posilu na pozici PHP programátora! Pokud jsi zkušený programátor se zájmem a odhodláním vytvářet zajímavé weby a pracovat na inovativních projektech, tak jsi to právě Ty! Kdo by mohl doplnit naše řady a svými výsledky potěšit nejednoho z našich klientů.

Co by Ti nemělo chybět?

Rozhodně jsou zapotřebí výborné zkušenosti s PHP, SQL a OOP. Umět pracovat s Nettee Framework. Výhodou Ti budou znalosti programování. Nedílnou součástí tvé osobnosti by měla být chuť do práce a pečlivost.

Odměnou Ti bude!

Možnost uplatnit tvé znalosti a schopnosti při práci na zajímavých projektech. Odpovídající finanční ohodnocení a práce v příjemném prostředí kanceláře přímo v centru Brna. Pomocná ruka kohokoli z našeho týmu, pokud si nebudeš v něčem jistý.

Kdo jsme?

Finsko-Česká společnost Scanfore – IT divzie eGen se sídlem na Náměstí Svobody v Brně.  Jsme tu pro naše klienty vždy a za každé situace. Svou práci dělám s radostí a zápalem, zajímáme se především o weby a e-shopy (standardizované i dle jejich specifických požadavků).

Pokud chceš být součástí našeho týmu, zašli svoje CV a ukázky tvých prací na kariera@egen.cz.

Jakékoliv další dotazy zasílej na email kariera@egen.cz.

Těšíme se na Tebe

Tým eGen

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý