Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:1f7:f15b:4c...–

peter
Offtopic › První zaměstnání - větší neb…
2. 10. 2014   #194467

Treba u nas jakoze nejsme prioritne na programovani, jen technicka podpora. Panuje tu ale chaos :) Statni dotovany podnik, no.
Cili, treba kolega byl na konferenci. Tam videl nejaky supr program, co by se nam hodil. Tak ho jen tak napul rochodi a propaguje. My mu zjistime, ze to nedela, co ma. Pak to 2 roky stoji. Pak udela nejake zmeny. z jine konference prinese jiny podobny program a ten stary smaze a cely cirkus porad dokolecka. Sem tam neco dokonci a Sem tam se neco z toho pouziva delsi cas. Treba tedka mail a otrs.
Mezitim se stara o servery, meni techniku, ozivuje, co umrelo. Cili, nevi, co driv, proto nestiha nastavovat a doladovat ty nove programky pro nase potreby (jednotne prihlaseni do vsech programu pomoci ldap - karty pro vstup, karticky isic, ucetnictvi; jednotny vzhled, ...).
 

peter
Offtopic › První zaměstnání - větší neb…
2. 10. 2014   #194462

Javu nebrat ani zadarmo :)
Vetsi firma, vetsi penize, obvykle. Ale taky vic prace. A vetsinou uz vytvorene zazemi. Ze nemusis resit, co a jak delat, uz maji predem nejake postupy zavedene. Treba seznam, ma nejaky vzhled stranek, nejaky prog. team, zpusob prace. Kdezto v male firme budes delat vetsinou od nuly, vymyslet vzhled, domlouvat se se zakaznikem a tahat z nej, jak to chce. Vymyslet, jjak to udelat... Proste takovy chaoticky pracovni den.
Z tohoto pohledu by mozna byla lepsi vetsi firma, omrknout, jak se dane situace resi efektivne.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý