Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:26c:1886:41...–

peter
.NET › zamzrani Serveru TCP/IP
26. 2. 2016   #208893

Resim neco jineho, ale treba je princip mozna podobny. Resim program pro komunikaci, neco jako chat. Mam 2 asynchronni servery, datovy (udp) a exchange (http). Pres exchange probiha propojeni uzivatelu, resi mistnost, kdo je v mistnosti, kdy naposledy psal a pod. S nim komunikuje uzivatel tak 1x za 17s (jestli nekdo vstoupil do mistnosti, treba). Uzivatele se propojuji jako perr, dva spolu. Takze 5 uzivatelu si kazdy u sebe udela 4 kanaly, kde se propoji vzdy jen dva uzivatele v kanalu. Program pak sleduje jen svuj kanal, jestli tam neco prislo nebo ne. Data server to pak prerozdeluje podle cisel portu. Uzivatel tedy data server kontaktuje pres 4 udp kanaly v rychlem intervalu.

Cili, exchange server resi posilani takovych zprav, jako objevil se novy uzivatel, posilam certifikaty (seznam portu a klicu), aby jste si mne pripojili, poslete mi svoje klice.
Data server pak posila mezi uzivateli sifrovana data. Sifruje to program pomoci certifikatu, co si vymenili uzivatele pres exchange server.

Treba resis neco podobne, potrebujes pomocny kanal/server pro obsluhu a druhy pro samotne datove prenosy. A nebo mas chybne nastavenou synchronni komunikaci, kdy server ceka, az se odpoji uzivatel a do te doby nepusti nikoho dalsiho.

peter
PHP › Změna proměnné pro FOREACH
26. 2. 2016   #208888

Funkcni kod myslim tim, ze, kdyz to zkopiruji z fora do souboru a spustim, tak uvidim stejny vysledek jako ty.
Ukazalo se, ze cykly jsou spravne a chyba je v kodu, ktery jsi sem nedal. To jsem predpokladal uz na zacatku, proto jsem chtel videt vic.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý