Anonymní profil Tomáš Procházka – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Tomáš Procházka – Programujte.comAnonymní profil Tomáš Procházka – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 89.22.72.–

Tomáš Procházka
Inzerce › Hledá se: #Programátor #PHP…
13. 5. 2016   #210658

Do naší mladé rozvíjející se firmy 1.Web IT hledáme kolegy na pozici PHP programátor. Zabýváme se tvorbou webových i mobilních aplikací, vytvářením softwaru na míru a tvorbou webů. Sídlíme v coworkingovém centru NODE5 V Praze a další pobočku máme v Brně.

Nabízíme práci na rozsáhlých projektech, možnost odpracovat i formou homeoffice. Práce na ŽL případně na DPP/DPČ na 25 a více hodin týdně. Finanční ohodnocení dle odvedené práce a projektu 200 - 400Kč/hod.

Požadujeme praxi

s vývojem v PHP za využití OOP, znalost PHP frameworků - především Nette, znalost MySQL, HTML, CSS, JavaScript, jQuery a AJAXu.

Pokud máte zájem, prosím ozvěte se na email prochazka@1webit.cz


S pozdravem Tomáš Procházka

Vlad
Java › Hledám parťáka (Java vývojář…
25. 2. 2016   #208863

#2 ondrej39

Lepší je spolupracovat :)

Vlad
Java › Hledám parťáka (Java vývojář…
24. 2. 2016   #208851

Ahoj,

hledám parťáka se znalostí Javy pro můj startup, neobyčejný projekt a technologii, která má potenciál zlepšit o několik světelných let náš přístup k informacím. Představ si, že chceš jít do kina a zjistit co hrají, objednat taxi, jídlo, přečíst si články o svém oblíbeném tématu, cokoli Tě napadne... Co uděláš dnes? Jaké aplikace k tomu využiješ, jaké nainstaluješ, kde všude se budeš registrovat?

Představ si, že Ti bude ke všemu stačit jedna jediná aplikace. Tu aplikaci otevřeš a napíšeš své přání, nebo si ho možná jen pomyslíš... Každopádně ta aplikace Ti nabídne to co zrovna potřebuješ: programy kin, taxíky kolem Tebe, jídlo k doručení, vše okamžitě k rezervaci, objednání... Články k Tvému oblíbenému tématu, cokoli... Říkáme tomu chytré služby.

Zní to jako osobní asistent? Bingo! Taková další Siri, Cortana? Cool.

Tak si to ujasněme. Siri se musí složitě programovat pro každou funkčnost, kterou pak nabízí. Navíc ji drží pod palcem jedna jediná privátní firma, která rozhoduje o tom co zrovna potřebujeme, a co se nám zrovna bude líbit. A to už není "cool".

Platforma, pro kterou vytváříme pravidla a vyvíjíme její první implementaci, umožňuje něco jiného. Představ si, že výše uvedené služby a cokoli co Tě napadne lze vytvořit a nabídnout uživatelům během několika kliknutí. Ano, kdokoli na světě kdo dostane nápad, může tento nápad během několika minut přetavit do plně funkční (chytré) služby pro uživatele. Tato služba se pak šíří (podobně jako DNS) a kdokoli na světě ji může prostřednictvím jakékoli aplikace začít využívat.

Je spousta dalších věcí, které bych mohl zmínit. To, že kromě chytrých služeb může také kdokoli vytvářet aplikace (osobní asistenty) v rámci kterých jsou chytré služby zobrazovány uživatelům. Kdokoli může provozovat P2P infrastrukturu pro platformu. Že uživatelská data jsou bezpečně uložena na zařízeních (serverech) uživatelů. To, že platforma umožňuje aplikacím sdílet data a pracuje s otevřenými daty, jako hlavním konceptem. Že platforma umožňuje jednotlivcům monetizaci dat a dalších zdrojů.

A v jaké jsme teď fázi? Výstižně řečeno, zašli jsme už příliš daleko. První verzi bychom měli vydat během několika týdnů. Potřebuji se více zaměřit na zpracování dokumentace, budování komunity a rozvoj příležitostí. Proto hledám parťáka a budoucí CTO, který převezme technologickou část. Myslím si, že je to jedinečná příležitost pro někoho kdo chce dělat něco neobyčejného a podívat se do světa AI a sémantiky. Měl by si mít dobrou znalost Javy a nekonečnou chuť dělat tento svět lepším místem pomocí technologií.

Budu se těšit na spolupráci.

Můžeme si psát na hello@cirkus.io.

http://cirkus.io

Vlad

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý