Anonymní profil Jorya – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Jorya – Programujte.comAnonymní profil Jorya – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:1c01:156:c11a:da...–

Jorya
Visual Basic › práce s google mapou
2. 6. 2016   #211090

#5 NeregistrovanyHookyns
Mockrát děkuji - chvíli jsem si s vašim kódem hrál, abych pochopil co která čísla mění. Když jsem zkrátil interval a zjemnil posuv, tak se mi povedl krásný plynulý pohyb. Moc se mi to líbí.

Problém spíše je, že moje dosavadní práce s okolními soubory byla taková, že umím načíst a uložit textový soubor, popřípadě tabulku, ale abych se odkazoval na soubory jiného kódu nebo něco podobného s tím jsem se zatím nesetkal. 

Takže ikdyž rozumím kódu, který jste mi napsal, nevím jak přesně ho propojit s aplikací ve VB - tedy tak abych do něj mohl posílat parametry a nebo je případně i číst.

Nejsem si jist, jestli tento kód mám nějakým způsobem zabudovávat do aplikace VB a nebo jestli je vlastně celý umístěn na internetu a lze ho jen nějak vyvolávat a vkládat do něj nové parametry.

Jorya
Visual Basic › práce s google mapou
2. 6. 2016   #211080

#3 NeregistrovanyHookyns
Díky za radu. S google API jsem se zatím nesetkal, tak to zkusím nějak nastudovat. Ale při prohledávání internetu jsem narazil, na to, že by to obdobně mělo jít i s Google Earth. Máto vůči sobě nějaké konkrétní výhody a nevýhody?

Bohužel jsem ale nenarazil na žádný ukázkový kód aplikace ve VB, kterou by se dalo stáhnout a podívat se na celkovou strukturu.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý