Anonymní profil Pavla Brodacká – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Pavla Brodacká – Programujte.comAnonymní profil Pavla Brodacká – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 185.22.96.–

Pavla Brodacká
Inzerce › Hledáme nové členy našeho týmu
12. 10. 2016   #213039

Technologické centrum Písek s.r.o. (dále jen TCP) je regionální technologické centrum, zaměřené na technologie datových center, cloud computing a IoT technologie. Snažíme se podporovat rozvoj moderních služeb a inovativních technologií s vysokou přidanou hodnotou. Máme proto zázemí moderní budovy a především unikátního datového centra a cloud technologií. Rozvíjíme ekosystém partnerů z řad významných technologických firem, českých i zahraničních univerzit, technologických center i start-up firem a progresivních jednotlivců. Podílíme se na řadě vývojových a výzkumných projektů, zaměřených především na rozvoj kompetencí v oblasti datových center, Cloud Computingu a IoT řešení.

Zázemí našeho technologického centra využívají tradiční zavedené společnosti i mladé inovativní firmy zaměřené na ICT. Na základě našich vlastních aktivit a produktového vývoje se nám v posledních letech podařilo vytvořit několik vlastních spin-off společností, díky kterým se TCP se na poli informačních technologií stalo přirozeným partnerem významných technologických firem. Především v oblasti datových center a privátních cloud platforem disponuje celosvětově žádaným know-how. V rámci regionu střední a východní Evropy jsme ojedinělým centrem, které reflektuje nejmodernější ICT technologie a staví na nich nové služby. Například otevřená cloudová platforma Mk20 je dnes mezinárodně využívána a společnost TCP cloud dnes patří mezi světovou špičku v této oblasti. Potvrdil to i nedávný prodej této spin-off společnosti americké společnosti Mirantis za jednu miliardu českých korun.

V posledních dvou letech se naše pozornost zaměřuje na oblast rozvoje cloud a IoT technologií v prostředí měst. V oblasti Smart City je TCP jedním z hlavních hráčů nově vznikajícího trhu. Díky technologickým kompetencím a dlouholeté spolupráci s partnery v akademické i veřejné sféře se nám daří být hlavním kompetenčním centrem tohoto oboru. Stojíme za rozvojem projektu SmartCity Písek, který je prvním pilotním projektem svého druhu v České republice. Jsme iniciátorem a vůdčím členem projektu Smart Region Jižní Čechy, jehož cílem je replikovat úspěšné realizace v krajském měřítku a jsme zakládajícím členem Czech Smart City Clusteru, který je vedoucí platformou Smart City v České republice a který sdružuje přední společnosti jako například Schneider Electric, Česká Spořitelna (Erste Group), Atos, EoN, T-mobile a další.

Díky těmto aktivitám máme velmi dobrý přehled o tomto nově vznikajícím trhu, kontakt se zástupci státní správy a municipalit a možnosti podílet se na řadě zajímavých projektů u nás i v zahraničí. Při aplikaci cloud platforem, především v oblasti Smart City projektů jsme vstoupili na pole senzorických sítí a IoT technologií. Celkem rychle jsme vytvořili vlastní koncept, který vychází z otevřených technologií, využívá nejmodernějších vlastností cloudu a kontajnerové virtualizace a soustředí se na oblast sběru, přenosu a zpracování IoT dat. Díky těmto zkušenostem se v rámci TCP formuje nový tým, jehož cílem je rozvoj naší IoT platformy a podpora projektů realizovaných v rámci konceptů Smart City a Industry 4.0. V současnosti pracujeme na několika projektech, které budou rozvíjeny formou samostatných start-up týmů, pro které vychováváme a hledáme kompetentní, proaktivní a především zapálené kolegy, konkrétně na tyto pozice:
- DevOps administrátor
- Projektový manažer
- Linux Administrátor
- Microelectronic engineer
- Junior web developer
- IT specialista - síťař
- Front end programátor

Baví Tě technologie a jsi v nich dobrý? Máš chuť podílet se na vývoji úspěšných produktů? Pokud ano, nabízíme Ti různé typy spolupráce (pracovní smlouva, dohoda apod.) a další zajímavé výhody. Kontaktuj nás na adresel.kucera@tcpisek.cz a pošli své CV !!!

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý