Anonymní profil Jan Fojtů – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Jan Fojtů – Programujte.comAnonymní profil Jan Fojtů – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 89.102.172.–

Jan Fojtů
Inzerce › Brigáda - Robotics
11. 1. 2017   #214453

Je mezi Vámi nějaký student, který se zajímá o automatizaci ERP systémů - případně o robotizaci jako takovou - který hledá brigátu ke škole? 

Inzerce › Prague developers
7. 6. 2016   #211233

Byla vytvořena nová skupina na Facebooku a Linkedin. 

Přidejte se a pomozte tak vytvořit největší komunitu IT expertů v ČR! Sdílejte, navrhněte, pomozte, pozvěte!

https://www.facebook.com/groups/1784513165113679/?pnref=story.unseen-section

https://www.linkedin.com/groups/8542067

Vše má svůj začátek. 

Inzerce › Průměrná znalost Aj + SQL = ?
2. 6. 2016   #211070

Výsledkem je možnost spolupráce s firmou, zabývající se bankovními registry, trackingem dlužníku a také kredit. riziky. 

Vyvíjí SW na zakázu pro klienty z bankovnictví. (Vhodné pro absolventy)

Zajímalo by Tě to? ==> jan.fojtu@goodcall.eu

Inzerce › Máš zkušenost s manuálním te…
27. 5. 2016   #210979

Hledáme kandidáty pro společnost, která je mezi top 4 ve svém oboru. Make a Goodcall !!

Základní/obecné informace:

http://www.goodcall.eu/job-detail?jobid=3554

Kontakt pro více informací:

jan.fojtu@goodcall.eu - IT Talent Sourcer

predrag.kulic@goodcall.eu - IT Recruiter

Inzerce › Goodcall for Talent
24. 4. 2016   #210165

Jmenuji se Jan Fojtů a pracuji jako Talent Sourcer ve společnosti Goodcall for Talent. Jsme progresivní firma, která využívá nejmodernější technologie. Preferujeme osobní přístup a nesnášíme zprávy typu "ctrl c/ctrl v".

Momentálně hledám perspektivní vývojáře, kteří mají chuť pracovat a podílet se na nových projektech. Pozitivní přístup a spolehlivost je podmínkou.

Programujete v některém z těchto jazyků?
C/C++ + Linux (/embedded)
.NET, C#

Máte zkušenosti s testováním? S psaním automatických testů? S detekcí a následným reportováním chyb?

Pokud ano, zašlete prosím Váš životopis na jan.fojtu@goodcall.eu, nebo mě kontaktujte na tel. čísle: 605 542 475.

Určitě neváhejte navštívit naše webové stránky - goodcall.eu - nebo stáhnout naši mobilní aplikaci (Android/iOS).

Závěrem bych také rád oslovil ty z Vás, kteří pracují s jinými technologiemi (Java, PHP, JS, mobilní vývoj, BI), nebo už je nebaví psát kódy a chtěli by se věnovat spíše analýze či projektovému managmentu. Tyto oblasti sice nespadají přímo pode mně, ale mohu Vás doporučit mým kolegům.

Jan Fojtů
Mail: jan.fojtu@goodcall.eu
Tel.: 605 542 475

Keke
C / C++ › Co myslíte?
10. 4. 2016   #209821

S doménou jsi mi poměrně otevřel oči a uznávám, že máš pravdu. Tento člověk může pracovat sám na sebe jako recruiter, i když takových lidí je pramálo.

To, že personalisté nejsou dostatečně obeznámeni s problematikou IT je také pravda. Dle mého existuje v ČR okolo 60% lidí, kteří dělají HR a nerozumí jediné zkratce. Na druhou stranu personalista je tady pouze od toho, aby doporučil kandidáta do dané firmy. To jestli ho přijmou, nebo ne, už nezáleží na něm. Je to víceméně to stejné jakoby se tam člověk přihlásil sám. S tím, že od personalisty se můžeš dozvědět interní informace o firmě, o pohovoru, na co se připravit a zvýšit tím své šance u dané firmy.

Já osobně bych personalisty nebral jako špatné lidi. Dělají svou práci. To, že tomu někdo nerozumí neznamená, že tomu nerozumí všichni. Díky dobrému recruiterovi se můžeš dostat na pozici, o které si snil a TŘEBA by ses tam bez něj nedostal. (třeba, že na pohovoru byl šef prostě blbec/debil..ale třeba je takový jen na pohovorech a tebe by to odradilo úplně zbytečně(dost blbý příklad :) ) ) Ale snad mě chápeš.

Jinak nejsem jeho mluvčí. Napsal jsem to jak to chápu já, s tím, že hned nehaním personalistu, ale snažím se ho vyslechnout.

Stejně i takováto "pitomá" zpráva rozpoutala poměrně zajímavou diskuzi, tudíž splnila účel. ;)

Keke
C / C++ › Co myslíte?
9. 4. 2016   #209817

Je jasné, že recruiter, nebo jak ho tady někteří nazývají "machr", nemůže nikdy vyhrát válku o tom, jestli je prospěšný nebo ne, na IT fóru. Ale i tak bych měl pár poznatků.

To, že je tam zveřejněný mail na Seznam, neberu jako neprofesionalitu. Ne každý musí mít dnes gmail a nemyslím si, že krom něj působí všechny ostatní "neprofesionálně". Navíc je to úplně jedno. 

Dále tato zpráva nebyla určena lidem, kteří jsou spokojeni ve své práci ba naopak těm, kteří ji hledají. Tudíž výrok, že výsledkem je vysoká četnost obměn v zam. je zcela irelevantní.

Jako další z Vašich názorů mě zaujala věta "Cogito ergo sum". Ne každý vyvěšuje svůj životopis na Jobs.cz, nebo si na LinkedInu napíše, že hledá práci. IT fóra jsou pro dobře myslícího Recruitera dobrým zdrojem. Tudíž, pokud myslím a pokud jsem, tak nehledám jen tam, kde hledají ostatní ne? 

"Co myslíte?" Ve zprávě je spousta otázek. Kdyby tam bylo napsáno "inzerce", "hledáš práci?", "praha poptávka" otevřeli byste toto téma a reagovali?

Nyní čekám salvu na mou hlavu, jelikož se tady zastávám "machrů". Záměrem není rozpoutat tady válku v komentářích, ale naopak podat Vám vysvětlení, jak tato zpráva byla myšlena. Pokud Vás pobouřila a nezajímá, prosím přejděte na jiné téma.

Jan Fojtů
C / C++ › Co myslíte?
9. 4. 2016   #209798

Dobrý den,

Už Vás také unavují zprávy různých recruiterů, kteří nevěnují ani minutu Vašemu CV či profilu na LinkedInu?

Přiznávám, že já sám mám stejné zaměstnání, avšak postupuji trochu jinak. Namísto toho abych oslovil 500 kandidátů denně, oslovím jich třeba 10-20. Zaměřuji se na to, abych se o kandidátovi dozvěděl co nejvíce a doporučil mu nabídku, která ho opravdu bude zajímat. 

Pokud tato zpráva někoho z Vás nakrkne, tak se omlouvám. Píši ji pouze z důvodu, aby kdokoli, kdo bude mít zájem dozvědět se něco o současné situaci na trhu práce, nebo už dlouho zvažuje, že by změnil své zaměstnání, měl tu možnost.

Zároveň, aby měl tu možnost probrat toto téma s člověkem, kterého jeho práce baví a ne s mašinou na rozesílání automatických zpráv. 

Prosím tedy kohokoli kdo se zajímá o C, C++, Linux, Emedded systemy, C# a .NET, aby se mi ozval na můj osobní mail fojtujan@seznam.cz. Rád s Vámi cokoli proberu i když nemáte zájem měnit své zaměstnání.

Jaký máte názor na tuto zprávu? Působí to na Vás otravně a vlezle? Máte nápad jak jinak bych mohl postupovat do budoucna?

Děkuji ----- Jan Fojtů (fojtujan@seznam.cz)

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý